Mitol lehet. Vajon babucis vagyok?
Figyelt kérdés
22.- en a menzesz 4 . Napjan voltunk a parommal egyutt vedekezes nelkul. Azota 5 cm el nott a mellkorfogatom reggel emelyges farkas ehseggel egesz nap az elkiser szedulok es erzekeny a cicibimbom..de a teszt semmit se mutat meg..vajon a tunetek ilyen koran jelentkezhetnek? Izgatott vagyok mert nagyon szeretnem hogy babas legyek. Ti mit mondtok erre..lehetseges?#teherbeesés #g babavaras
2016. nov. 29. 18:59
21/32 anonim válasza:
Nehéz egy ilyen alacsony igényszintű kérdésre értelmes választ írni...
28-a van,ha babucikás is lennél kicsim,akkor sem lennének még tüneteid!
Addig is míg kiderül,olvass kérlek a témában,mert ha ezt élőben kérdezted volna tőlem így,tuti szájon váglak!
22/32 anonim válasza:
15 évesen(annál egy nappal sem lehetsz öregebb) hogy lenne már 3 gyereked??
:-D
23/32 anonim válasza:
hiddel én is tudom milyen az ha minden apróságot észre vesz magán az ember..nekem elég egy enyhe émelygés és már reménykedem benne hogy baba legyen .nekem is nagyon furcsa most a szervezetem de nekem volt egy nagyon kevés barnázásom menzi napján az elmúlt és utána volt egy nagyon minimális vérzés meg pl ilyenek hogy most nem fájt a derekam menzi előtt ami általában eléggé szokott fájni olyankor.de a melleim már 2 hete fájtak és nem volt semmire étvágyam ami furcsa is volt mert menzi előtt én nagyon sokat eszek.a hőm az non stop fent van 37,1 fokon ovu óta.csináltam tesztet ami nagyon nagyon halvány volt a családból megmutattam mindenkinek és láttak hogy ott van de amikor ide kiraktam kérdésnek azt mondták az emberek hogy ők nem látnak semmit se .nagyon sok ember csak azért jár ide hogy legyen mit gúnyosan kommentálni de közben elfelejtik hogy ez egy ilyen oldal direkt kérdések kiirására .remélem mihamarabb sikerül nektek a BABUCI.
24/32 anonim válasza:
21.már miért is vágnád szájon?mert kérdezett?
25/32 anonim válasza:
Nem, hanem azért,mert idióta!
De látom értelem beléd se szorult... Nem a kérdés a baj,vagy hogy nem tudja,hanem ez a debil idiotizmus,amit levág itt egy elvileg felnőtt,jah és 3 gyerekes anya!
26/32 anonim válasza:
Harom gyereked van??!! Oket a golya vihette max. Te semmit nem tudsz a terhessegrol:))
28/32 anonim válasza:
Cicibimbóm? Babucis ? Ez egy felnőtt oldal!
jó, hát nem lehet mindenki egy észlény ...
29/32 Költőnő? válasza:
Annak a kreténnek aki lehúzta a kérdés alá feltett kérdésem, üzenem h egy nyomi.
30/32 anonim válasza:
Mèg a beágyazodasi folyamat sem kezdödőtt el ugyhogy esetleg lehet inkàbb petérèsed lessz ès azt èrzed meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!