Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitol lehet. Vajon babucis...

Mitol lehet. Vajon babucis vagyok?

Figyelt kérdés
22.- en a menzesz 4 . Napjan voltunk a parommal egyutt vedekezes nelkul. Azota 5 cm el nott a mellkorfogatom reggel emelyges farkas ehseggel egesz nap az elkiser szedulok es erzekeny a cicibimbom..de a teszt semmit se mutat meg..vajon a tunetek ilyen koran jelentkezhetnek? Izgatott vagyok mert nagyon szeretnem hogy babas legyek. Ti mit mondtok erre..lehetseges?

#teherbeesés #g babavaras
2016. nov. 29. 18:59
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
8%

Mennyi rosszindulatú, elkeseredett nő van itt......

Kedves kérdező! Várj még egy kicsit!

2016. nov. 29. 20:18
 12/32 anonim ***** válasza:
73%
Igen, elkeseredett rosszindulatbol irjuk meg az igazat.
2016. nov. 29. 20:20
 13/32 anonim ***** válasza:
77%
Marhára el vagyok keseredve, amikor arra gondolok, hogy egyre több a kretén...
2016. nov. 29. 21:00
 14/32 anonim ***** válasza:
62%
Menj vissza, játsszál még néhány évet a műanyag babucikkal. Majd ha tudsz beszélni, próbáljátok újra.
2016. nov. 29. 21:05
 15/32 A kérdező kommentje:
Koszonom a normalis valaszadoknak amit irtak..hat sajnos nem sok ertelmes valaszt kap az ember ezeken az oldalakon..az a baj ha becezek vmit vkit..meg szep hogy becezem..miert is ne tennem..inkabb ilyen legyek mint a sok olyan no aki fut elvetetni a szerinte tehernek minosulo kis embert..az ilyeneknek gyermekaldas se valo.mas igenis valtozas megy at a testemben. Ezt erzem . Egy no ezt megerzi foleg aki a testet ismeri. Nem kell 60 vagy akar 10 evesnek lenni .a tomeg szerint 2 eves ovisnak. Vicc. Azert majd elkuldom a tesztem fotojat 1 het mulva. A baratnommel most beszeltem o igy esett teherbe mint amit most en elek at. 5 honapos terhes. Nincs gepi szervezet se eloirt peteeres. En bizom benne a testem nem hazudik. En csak azert irtam hogy talan van aki volt hasonlo hyzetben de ezek szerint csak bokolodokre talaltam.
2016. nov. 29. 21:16
 16/32 anonim ***** válasza:
28%
Sztem nem sok esély van arra h abból az együttlétből baba legyen. Inkább mostanában -pé környékén húzzatok bele.
2016. nov. 29. 21:24
 17/32 A kérdező kommentje:
Hat holnap jon haza a ferjem :) majd ugy alakitjuk
2016. nov. 29. 21:28
 18/32 A kérdező kommentje:
Amugy nem vagyok ovodas se 18 eves ..3 gyermekes edesanya vagyok . De minden terhesseg mas es mas.ha leirnam ide en hogy lettem terhes a sok "kedves" valaszado lehulyezne pedig a termeszet csodakra kepes! Na mindegy
2016. nov. 29. 21:34
 19/32 anonim ***** válasza:
80%

Szia!

Még ha azon ritka esetek közé tartozol, aki teherbe esik menzesz alatt, akkor sem érezhetsz még tüneteket, pláne jelentős testi változást, hiszen még nagy valószínűséggel beágyazódás sem történt. Terhestüneteket a hcg hormon okoz, de mivel még nem vagy terhes, nincs ami termelje a hormont, így nincs ami tünetet kiváltson.

Ez nem azt jelenti, hogy tuti nem sikerült a hónap, de nagyon kicsi az esély, hogy már folyamatban lenne valami. Inkább mostanában lesz peteérésed, ezért érzed magad máshogy, az émelygés meg inkább vírus lesz...

2016. nov. 29. 21:34
 20/32 anonim ***** válasza:
14%
sajnálom kérdező hogy ilyen emberek vannak akik még rendesen válaszolni se tudnak.ha tudok valamiben esetleg segiteni irj privátot mert itt csak bunkó emberek vannak tisztelet a kivételnek.amúgy Anna vagyok.
2016. nov. 29. 21:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!