Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megeshet, hogy drog hatása...

Megeshet, hogy drog hatása alatt nem érzi úgy a dolgokat szex közben?

Figyelt kérdés
A barátommal néhány hete együtt voltunk. Egy buli után történt mindez, amikoris ő drog hatása alatt állt, én pedig kicsit részeg voltam. Hazamentünk és hát megtörtént a dolog, mint mindig máskor is. Ma arra keltem, hogy hánynom kell. A hasam is fáj néhany napja és a menstruációm is késik egy hete. Szerintetek lehetséges, hogy nem vettük volna észre és úgy ment volna el?! Kérlek titeket csak normálisan válaszoljatok. 19L

2016. nov. 10. 21:43
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
89%
nagy esélyed van egy babára... Drukkolok h ne így legyen mert úgy látom még nem nagyon szeretnéd. Kérlek írd majd meg hogy mi lett a teszt eredménye.
2016. nov. 11. 11:15
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Ugyse fogja megirni, kar erte izgulni!! Sose tudjuk meg mi lett valojaban! 😜
2016. nov. 11. 16:16
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha negatív, akkor nagy mellénnyel eldicsekednek, hogy milyen ügyesek, és mindenki hü.lye, aki szerint védekezés nélküli szexről lehet terhes.

Ha nem ír semmit, akkor a teszt pozitív, csak ciki lenne ideírni, hogy igazunk van, hül.ye volt, besikerült.

Szóval de, lehet tudni. ;)

2016. nov. 11. 18:46
 24/27 A kérdező kommentje:
Nem értem miért kell ilyen rosszindulatúnak lenni. Az esetleg nem eshet meg, hogy nem "nagy mellénnyel" eldicsekszem, hanem elmondom, hogy negatív lett a teszt eredménye, megköszönöm a válaszokat azoknak akik normalisan tudtak válaszolni és örülök, hoy most még nem jött össze?!
2016. nov. 11. 19:33
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
És akkor negativ lett? Én nem kötekedtem, nem is fogok. Előfordul, hogy az ember hülyeséget csinál. De ha most megússzátok, akkor innentől jobban figyeljetek, ha nem akartok babát.
2016. nov. 12. 08:04
 26/27 anonim ***** válasza:
92%

Van egy olyan szabály, hogy részegen vagy betépve csakis púzóba szabad csinálni.

Kevesebb rizikó, nagyobb élvezet.

2016. nov. 12. 08:31
 27/27 anonim ***** válasza:
24%
örülünk, hogy nem lett nem kívánt terhesség. Szerintem lecke volt: az káros izgalmakat le lehet redukálni, védekezzetek gumival mindig, amíg nem jöhet a gyerek- ez a része nem játék.
2016. nov. 12. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!