Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan hetero pasi, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan hetero pasi, aki kipróbálta a meleg szexet?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy valaki kipróbálta a meleg szexet csak azért, mert "mindent ki kell próbálni". Erre sokan mondják, hogy egy igazi hetero sosem tenne ilyet, de csináltak már emberek ennél nagyobb marhaságot is. Kipróbálta és kész. Nem szokott rá, nem lett tőle meleg, csak elraktározta az élményt a többi közé és ennyi.

Ha van ilyen, akkor: Hogy jutott pont ez eszedbe? Hogyan választottál partnert? Mit csináltatok konkrétan? Milyen volt? Megbántad? Esetleg élvezted? Elmondtad valakinek?

2016. okt. 16. 15:13
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Hogy kipróbáltam az túlzás, de részegen lefeküdtem egy meleg ismerősömmel. Buli után lekéstem a buszt, invitált magához hogy ott aludjak, sejtettem hogy ez lesz, mert végig taperolt, de inkább nála legyek, mint az utcán egész éjjel. 18/f
2016. okt. 16. 15:16
 2/9 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem nincs. Ehhez legalább biszexuális hajlamunak kell lennie mert egy heteroszexuális pasi nem fog ilyet tenni. 22 L
2016. okt. 16. 15:17
 3/9 anonim ***** válasza:
én kipróbálnám, de csak lány jelenlétében :)
2016. okt. 16. 15:22
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
Biztosan van itt olyan srác, de ő már nem számít hetero-nak.
2016. okt. 16. 15:32
 5/9 anonim ***** válasza:
44%

"mert "mindent ki kell próbálni".

Akkor az animalt is?

"Erre sokan mondják, hogy egy igazi hetero sosem tenne ilyet"

Nem is.

" de csináltak már emberek ennél nagyobb marhaságot is."

A nagy marhaság és a buzulás között hatalmas különbség van.

" Kipróbálta és kész. Nem szokott rá, nem lett tőle meleg,"

Mert eddig is az volt.

2016. okt. 16. 16:02
 6/9 anonim ***** válasza:
51%

teljesen egyet értek az előttem szólóval...

az már nem hetero, hanem biszex...

2016. okt. 16. 16:37
 7/9 A kérdező kommentje:

1-es: És mi történt pontosan?

3-as: Ez is egy érdekes felállás.

2016. okt. 16. 16:38
 8/9 anonim ***** válasza:
55%
Az nem igaz, mert az hogy egyszer részegen kihasználtak, még nem leszek homo. Ahogy te sem leszel hetero attól hogy megdugsz egy csajt. Nem élveztem el, nem is élveztem, azon voltam hogy minél hamarább elmenjen, hogy túl legyek rajta.
2016. okt. 16. 17:27
 9/9 anonim ***** válasza:
17%

€8

Az ilyen csiráknak fel sem áll a csajokra.

2016. okt. 16. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!