Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megeshet, hogy drog hatása...

Megeshet, hogy drog hatása alatt nem érzi úgy a dolgokat szex közben?

Figyelt kérdés
A barátommal néhány hete együtt voltunk. Egy buli után történt mindez, amikoris ő drog hatása alatt állt, én pedig kicsit részeg voltam. Hazamentünk és hát megtörtént a dolog, mint mindig máskor is. Ma arra keltem, hogy hánynom kell. A hasam is fáj néhany napja és a menstruációm is késik egy hete. Szerintetek lehetséges, hogy nem vettük volna észre és úgy ment volna el?! Kérlek titeket csak normálisan válaszoljatok. 19L

2016. nov. 10. 21:43
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak akik normális választ tudtak adni :) Akik nem azoknak meg üzenem, hogy kár volt időt vesztegetniük a néhányszavas rosszindulatuk kimutatására :)
2016. nov. 10. 22:37
 12/27 A kérdező kommentje:
A rosszindulatúaknak még annyit, hogy a barátom a nem drogfüggő vagy ilyesmi és én sem szoktam inni. Ez egy kivételes alkalom és buli volt mindkettőnknek; ami reméljük nem sült el rosszul. És ne mondjátok már nekem azt, hogy senki nem szexelt még alkohol vagy más szer hatása alatt.
2016. nov. 10. 22:42
 13/27 anonim ***** válasza:
83%

Tuti terhes vagy! Reggel vegezz el egy tesztet, 1 het kesesnel nem fontos elso pisibol!

Sajnalom, hogy igy alakult, minden esetre biztos tanulsagos lesz!:(

2016. nov. 10. 22:55
 14/27 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ossze hoztátok...
2016. nov. 10. 23:13
 15/27 anonim ***** válasza:
69%
Nem, én nem szex eltem még soha alkoholosan. Még drogot sem fogyasztottam soha. Nem mindenki ilyen....hogy is mondjam szépen...ostoba, mint ti vagytok.
2016. nov. 11. 07:40
 16/27 anonim ***** válasza:
75%
Kövezz meg kedves kèrdező de még nem tettem ilyet. Pedig 44 eves vagyok. De nagyon jo buliba màr voltam. Amugy terhes vagy.
2016. nov. 11. 07:54
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Lehetsz simán terhes. Nem az alkohol vagy a drog miatt, hanem mert nem védekeztetek. A háromnak semmi köze egymáshoz.

Szexeltem már részegen, de védekezés nélkül csak azóta, hogy babát akartunk.

2016. nov. 11. 08:45
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Máskor is szokott sokat késni?? Nekem az első babám megszakításból lett... Szerintem sürgősen csinálj egy tesztet, Rossmannban 400 ft! Nagyon esélyes,hogy "besikerült"...
2016. nov. 11. 08:48
 19/27 anonim ***** válasza:
79%

Kamu kérdés.

Kérdésedre válaszolva, nem véletlenül nem díjazzák az autóvezetést sem drog és alkohol hatása alatt. Tudod ott is sok a "baleset".

2016. nov. 11. 08:59
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy szexeltem alkohol hatása alatt, de védekeztünk gumival vagy ha nem akkor màr bőven benne voltunk, hogy lehet gyerek. Màs szer hatása alatt nem, mert soha nem próbáltam semmit.

Viszont terhes lehetsz, ha nem megfelelően vêdekeztetek. A megszakítás nem védekezés, még józan àllapotban sem.

2016. nov. 11. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!