Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha az én dokim még azt mondja,...

Ha az én dokim még azt mondja, várjak még pár hónapot, de én nem akarok várni még hónapokat, akkor hogy mondjam meg neki, hogy márpedig nekem closti kell?

Figyelt kérdés
Többektől olvastam már itt, hogy a doki clostit írt fel nekik, mert "türelmetlenek voltak", és utána össze is jött nekik, pedig egyébként is volt peteérésük. Ha az én dokim még azt mondja, várjak még pár hónapot, de én nem akarok várni még hónapokat, akkor hogy mondjam meg neki, hogy márpedig nekem closti kell??! Vagy hogy lehet ezt egy orvossal közölni?
2008. okt. 5. 10:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Inkább hallgass az orvosra, hidd el, hogy ő jobban tudja, milyen esetben érdemes ilyen erős gyógyszert alkalmazni! Pár hónap ide vagy oda, számít ez? Mióta próbálkoztok?
2008. okt. 5. 12:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Még csak 4 hónapja. Még nem voltam orvosnál ezzel, csak arra lettem volna kíváncsi, ha ezt mondaná az orvos, hogy várjak tovább. És azt nem értettem, hogy annak aki türelmetlen volt, pár hónap próbálkozással a háta mögött, és felírta neki az orvos a clostit, az hogyan történt.
2008. okt. 5. 12:25
 3/3 anonim ***** válasza:
hát ha még csak négy hónapja próbálkoztok akkor nagyon türelmetlen lehetsz én már három éve várok arra a pici babára, és szerintem az orvos sem fog mondani semmit ennyi idő után.
2008. okt. 5. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!