Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez halvány pozitív...

Szerintetek ez halvány pozitív? Facelle teszt

Figyelt kérdés

[link] [link]

Köszönöm a választ!

2016. nov. 6. 10:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
30%
Sajnos ez szaradasi csik csak....de azert drukkolok!
2016. nov. 6. 16:39
 12/20 anonim ***** válasza:
50%

A sok okosnak üzenem, a szellemcsík negatívban nem latszik! Ez egy halvány, de POZITÍV teszt.

Szemüveget nektek.

[link]

2016. nov. 6. 18:47
 13/20 anonim ***** válasza:
67%

Sok teszten van (masik fajtákon is) de a minosege egyiknek sem csokken ettol. Nem hiaba van rairva h idontulit ne olvassuk le.

Ha idon beluli akkor sztem pozi, de nem latom pontosan milyen szinu. Drukkolok!

2016. nov. 6. 18:54
 14/20 anonim ***** válasza:
75%

A ketcsikos teszt utani menstruaciot kemiai terhessegnek nevezzuk, kedves szaradasi csikozok, akik igy jartak!

Negy terhessegembol egyszer sem volt szaradasi csikos tesztem. Ha volt baba,pozitiv volt, ha nem, negativ.

Halvany pozitiv a teszted, drukkolok az erosodesert!

2016. nov. 6. 20:20
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Így van, utolsóval értek egyet! Én is ugyanezt írtam, ha volt baba, pozi, ha nem, teljesen negatív..

Ma teszteltél reggel?

2016. nov. 7. 09:30
 16/20 anonim ***** válasza:
75%
En az egyik okos vagyok. Nekem sok sok szaradasi csikom volt es mind mind latszik nagativban. Es azert latszik mert ott a reagens helye es mas szine lesz. Nem pedig azert mert roszaszin lesz. Gondolkozz egy kicsit te is ielott leokostojasozol valakit....no komment...
2016. nov. 7. 13:21
 17/20 anonim ***** válasza:
Én direkt csináltam akkor is tesztet,amikor épphogy elmúlt a menses,meg amikor lehetetlen volt a terhesség,és akkor is van rajta halvány szürke csík némelyik teszten.Van amelyiken fehér,van amelyiken látszik,hogy mögötte van a reagens.Nem mindegyik teszt ilyen azért még szerintem egy tesztfajtám belül több gyártási széria van...
2016. nov. 7. 14:08
 18/20 anonim ***** válasza:
Ja és ennél a tesztnél is csináltam próbát,ennyire erős csík nincs.Viszont míg nem késik,nem venném egyértelműnek!17#
2016. nov. 7. 14:11
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ! Én sem hiszek még ilyen csíknak, holnap megismétlem a tesztet. Ha hcg-re reagált akkor erősödnie kell.
2016. nov. 7. 18:39
 20/20 anonim ***** válasza:
48%
16-os! En is sokat vartam a kislanyunkra, csinaltam par tesztet eletem folyaman, de szerintem akkor te irrealisan sokat tesztelgettel akar ertelmetlenul is. Az eddigi kb 20 ellott tesztem eredmenye mindig egyertelmu volt, semmiyen szellemcsik, meg feher csik, meg szurke, meg szaradasi nem volt egyiken sem. Szerintem aki mar ilyeneket eszlel, az tul sok tesztet csinalt eleteben es vagy nagyobb esellyel nyult bele sz.r minosegu tesztbe, vagy mar az elmeje jatszadozik vele egy ido utan... :-\
2016. nov. 8. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!