Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez halvány pozitív...

Szerintetek ez halvány pozitív? Facelle teszt

Figyelt kérdés

[link] [link]

Köszönöm a választ!

2016. nov. 6. 10:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
58%
Annak tűnik, de a lényeg, hogy hany perc után jelent meg a csík. Ha idon belüli, akkor grat :) Drukkolok!
2016. nov. 6. 10:38
 2/20 anonim ***** válasza:
72%

A facelle teszten egy idő után mindig van ilyen száradási csík.

Vérvétellel 210 volt a hcg értékem (kb. 3 hetes terhességnek felel meg, elvileg még késnie se kellett volna), de ennél erősebb, határozottan rózsaszín csík volt a teszten.

Ezt a tesztet én a helyedben inkább negatívnak venném, és ha még mindig nem jön meg, akkor 3 nap múlva csinálnék egy másikat. Ha terhes vagy, annak már egyértelműnek kell lennie!

2016. nov. 6. 10:41
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Tuti nem szaradasi csik, mert nekem ilyen csikom baba nelkul nem volt :) kb a 12. Dpo-n lett ilyen a tesztem a 2. Babaval es masnapra mar sokkal erosebb lett :) szoritok!
2016. nov. 6. 10:47
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez sztem hülyeség, hogy mindig van rajta szaradasi.. Sok tesztem volt, egyik markanal sem volt ilyen, csak ha baba volt.. Ha nem volt, akkor teljesen fehér volt a csik helye.
2016. nov. 6. 10:54
 5/20 anonim ***** válasza:
50%

Ez szerintem száradási csík, teljesen szürke. Nekem is sokszor volt rajta ilyen, volt, hogy egy óra múlva néztem a tesztet, hogy hurrá, pozitív! Aztán meg szépen, időben megjött.

Amikor tényleg terhes voltam, akkor ennél sokkal erősebb lett a csík már napokkal a nemvárt előtt, és azonnal kijött, ráadásul rózsaszín. Ez a csík szürke.

Egyébként majd írd meg, kinek lett igaza. :) Mikorra nem várod?

2016. nov. 6. 11:30
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sose volt száradási csík a Facelle teszten. Az én tesztem is ilyen lett.. Azóta már 31 hetes kismama vagyok
2016. nov. 6. 11:31
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pozitív. halk gratula
2016. nov. 6. 12:20
 8/20 anonim ***** válasza:

Kb ilyen teszttel kezdtem én is, két nappal a nemvart előtt. Nem mertem örülni. Két nap múlva ismételtem, erős pozi lett azonnal.

Szintén facelle volt, de a rápisilős fajta.

Ismételd meg, de ne holnap, várj két -három napot!

Drukkolok

2016. nov. 6. 12:34
 9/20 anonim ***** válasza:
67%
Nekem rengeteg ilyen facelle tesztem volt màr. Baba persze nincs......ez a csik a szàradàsi csík. Sokszor ilyen ez a teszt. En azon az elven vagyok hogy a digitalis az uobb. Az kinutatja hany hetes ha van terhesseg.
2016. nov. 6. 12:44
 10/20 A kérdező kommentje:

Ez a tegnap esti facelle: [link]

Korábban szerettem a facelle tesztet, nagyon sokat használtam és eddig nem csapott be. Ebből az új fajtából is csináltam már párat de ilyen még nem volt, főleg 2 is egymás után. Természetesen az ilyen halvány csík nem fog meggyőzni, pár nap múlva csinálok még, egyelőre nem is késik még.

2016. nov. 6. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!