Szerintetek ez halvány pozitív? Facelle teszt
A facelle teszten egy idő után mindig van ilyen száradási csík.
Vérvétellel 210 volt a hcg értékem (kb. 3 hetes terhességnek felel meg, elvileg még késnie se kellett volna), de ennél erősebb, határozottan rózsaszín csík volt a teszten.
Ezt a tesztet én a helyedben inkább negatívnak venném, és ha még mindig nem jön meg, akkor 3 nap múlva csinálnék egy másikat. Ha terhes vagy, annak már egyértelműnek kell lennie!
Ez szerintem száradási csík, teljesen szürke. Nekem is sokszor volt rajta ilyen, volt, hogy egy óra múlva néztem a tesztet, hogy hurrá, pozitív! Aztán meg szépen, időben megjött.
Amikor tényleg terhes voltam, akkor ennél sokkal erősebb lett a csík már napokkal a nemvárt előtt, és azonnal kijött, ráadásul rózsaszín. Ez a csík szürke.
Egyébként majd írd meg, kinek lett igaza. :) Mikorra nem várod?
Kb ilyen teszttel kezdtem én is, két nappal a nemvart előtt. Nem mertem örülni. Két nap múlva ismételtem, erős pozi lett azonnal.
Szintén facelle volt, de a rápisilős fajta.
Ismételd meg, de ne holnap, várj két -három napot!
Drukkolok
Ez a tegnap esti facelle: [link]
Korábban szerettem a facelle tesztet, nagyon sokat használtam és eddig nem csapott be. Ebből az új fajtából is csináltam már párat de ilyen még nem volt, főleg 2 is egymás után. Természetesen az ilyen halvány csík nem fog meggyőzni, pár nap múlva csinálok még, egyelőre nem is késik még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!