Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruáció alatti szextől...

Menstruáció alatti szextől nem lehetek terhes ugye? 18/L

Figyelt kérdés
Barátommal nem birtuk kivárni a menzesz végét,annyira megkívántam őt igy hamarabb belevágtunk a dologba, belém ment el mert ugy tudom nagyon nagyon KICSI az esély hogy terhes legyek ilyenkor.menstruáció 4.napján történt a dolog.
2016. nov. 4. 17:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
64%

Lehetsz!

A kisfiam és a kislányom is menstruáció alatt foggant meg

2016. nov. 4. 19:36
 12/17 anonim ***** válasza:
79%
áruljátok már el, eszetekbe sem jut ilyenkor óvszert használni? Nyitott a méhszáj, a méh belső felületén egy nagy nyers, vérző seb... komolyan meglep, hogy ennyien szexelnek így.
2016. nov. 4. 20:33
 13/17 anonim ***** válasza:
Lehetsz terhes , 50 % esellyel.
2016. nov. 4. 23:21
 14/17 anonim ***** válasza:
3-as válaszoló! Menzesz alatt én is nagyon kívánom a szexet, és olyankor nincs peteérésem.
2016. nov. 5. 05:57
 15/17 anonim ***** válasza:
Menstruáció alatt miért lehet jobban kivani a sexet? Nem értem? Be indul valami hormon ilyenkor?
2016. nov. 5. 08:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Valamivel kisebb az esély de lehetsz.mi párszor csináltuk így(de úgy voltam vele ha jönni akar jöjjön) nem lett belőle baba de ha egyáltalán nem is akartam volna biztos nem engedtem volna meg a páromnak.
2016. nov. 5. 11:15
 17/17 anonim ***** válasza:
Többen írtátok, hogy menstruáció alatt estetek tehetrbe. Mi a jó abban, hogy menstruáció közben szexeltek? Pláne gumi nélkül...
2016. nov. 5. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!