Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruáció alatti szextől...

Menstruáció alatti szextől nem lehetek terhes ugye? 18/L

Figyelt kérdés
Barátommal nem birtuk kivárni a menzesz végét,annyira megkívántam őt igy hamarabb belevágtunk a dologba, belém ment el mert ugy tudom nagyon nagyon KICSI az esély hogy terhes legyek ilyenkor.menstruáció 4.napján történt a dolog.
2016. nov. 4. 17:43
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
és elfelejtettem irni hogy rendszertelen a ciklusom még
2016. nov. 4. 17:44
 2/17 anonim ***** válasza:
82%
De, lehetsz.
2016. nov. 4. 17:44
 3/17 anonim ***** válasza:
87%

De, lehetsz terhes, csak kisebb rá az esély. Szóval ha pozitívat tesztelsz, ne lepődj meg rajta nagyon.

Itt is ezren leírták már, hogy a vérzés alatt volt csak szex, és simán teherbe estek.

Nekem már az is gyanús, hogy ennyire megkívántad, általában peteéréskor szokott nálam ilyen lenni.

Te is tudod, hogy van rá esély, csak kevesebb. Felelőtlenek vagytok.

2016. nov. 4. 17:52
 4/17 anonim ***** válasza:
75%

Nagyon is lehetsz, pláne rendszertelen ciklussal!

Ha még benne vagy a 72 órában, azonnal menj nőgyógyászati ügyeletre esemény utáni tablettáért, ha már letelt, akkor meg aktust követően 2 héttel csinálj tesztet és imádkozz!

2016. nov. 4. 17:53
 5/17 anonim ***** válasza:
74%
Dehogynem. Második gyerekem menstruáció alatt fogant, 5. napon.
2016. nov. 4. 17:56
 6/17 anonim ***** válasza:
75%

Rendszertelen ciklus mellett méginkább lehetsz!

Az esélyét megadtátok, hogy teherbe ess. Én a biztonság kedvéért elsétálnék egy eseményutániért.

2016. nov. 4. 18:05
 7/17 anonim ***** válasza:
75%
Tévhit. Én menstruációm 3. Napján estem teherbe. 31 hetes kismama vagyok.
2016. nov. 4. 18:30
 8/17 anonim ***** válasza:
63%

Alap felállás: A peteérés a következő menzesz előtt 14 nappal van. A spermiumok odabent 3-5 napig életképesek. Tehát ha a ciklusaid 18-23 nap közöttiek, akkor simán lehetsz így terhes. Ha hosszabbak, akkor kisebb rá az esély.

De ... Egy nőnek bármikor lehet spontán, rendkívüli peteérése, és akkor egyáltalán nem számít, hogy a ciklusod hányadik napjánál tartasz...

És még egy de... ami nem gyakori, de azért előfordul...

Van egy ismerősöm, aki évekig próbált teherbe esni, sikertelenül. A vizsgálatok során kiderült, hogy kizárólag a menzesz harmadik napján tud teherbe esni (addig azokon a napokon sosem voltam együtt).

Az első ilyen próbálkozásuk sikerrel járt.

2016. nov. 4. 18:32
 9/17 anonim ***** válasza:
49%
Lehetsz
2016. nov. 4. 18:56
 10/17 anonim ***** válasza:
bőven lehetsz
2016. nov. 4. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!