Sziasztok! Múlt hónap 13-án jött meg a menzeszem. Minden hónapban kb 2-3x vagyunk együtt megszakítással, kb 2 éve van ez így. Most hétfő óta rendszertelen időközönként hányok, inkább este és hajnalban, nap közben nem. Olyan 26-28 napra jön meg általában a menzeszem, tehát nem késik, viszont most kell megjöjjön a napokban. Elkezdtem ma utána olvasgatni a ebben a témában tünetek szempontjából, és ahogy én látom a témát, ha terhes is lennék még nincs itt a tünetek ideje, max majd 1-2 héttel az elmaradt menzesz után.
Az idegesít viszont hogy nem tudtam ma menni dolgozni, és hogy itthon maradtam. Szerintetek azok alapján amit leírtam vegyek egy tesztet és csináljam meg holnap reggel, vagy ráér ha nem jött meg, vagy még úgy sem mutatná ki? Az is olvastam viszont ha tünet van akkor a tesztnek is mutatnia kell már a terhességet.
Jól olvastad, ha tünet van (ráadásul ilyen, ami később jön), a teszt is kimutatja. Ha negatív, akkor esélyesebb hogy benyaltál vmilyen vírust.
2016. nov. 3. 10:18
2/32 anonim válasza:
*ja és persze hogy lehetsz, hisz nem védekeztek.
2016. nov. 3. 10:18
3/32 A kérdező kommentje:
Sparban vajon lehet kapni tesztet? Van egy mellettünk, elég nagy, nagyobb mint a Tesco.Oda elmennék venni egyet, búszra nem szívesen szállok hányingerrel...:/
2016. nov. 3. 10:23
4/32 anonim válasza:
Én vagyok az élő példa,mensi előtt pár nappal hánytam néha,sokat szédültem. Párom ugyanígy mondogatta biztos baba (mi terveztük). A nemvárt napján teszteltem először negatívat. Elkönyveltem,hogy megjön,görcsölt a hasam,fájt a mellem. De csak nem jött meg, 6 nap késés után lett a tesztem egyértelműen pozitív.
2016. nov. 3. 10:25
5/32 anonim válasza:
Nekem pozi tesztkor már megvolt a szagundor, mellduzzadás, enyhe hányinger. Nem hiszem, hogy mindenkinek csak 1-2 héttel a pozi teszt után jelentkeznek a tünetek. Habár, Nálad lehet még korán van ehhez.
Én tesztelnék egyet, majd nemvártkor ismét.
2016. nov. 3. 10:26
6/32 anonim válasza:
Várd meg míg késik pár napot.. Több mindenttől lehet hányinger meg hányás.. De gondolom tisztában vagy azzal hogy a megszakításos szex Nem Védekezés!!!! Aki így " védekezik "" előbb vagy utóbb Terhes lesz.. Tudod " Addig jár a korsó a kútra amíg el nem törik "!!!
2016. nov. 3. 10:56
7/32 anonim válasza:
Spárban nem kapsz terhességi tesztet. Max Rossman, Dm, vagy bármelyik gyógyszertárban. 400-600 forinttól már vehetsz tesztet
2016. nov. 3. 10:57
8/32 A kérdező kommentje:
Megjöttem a spar-ból, x-epil 2 db-os teszet vettem. Ma délután nem érdemes megcsinálnom az egyiket? Vagy úgyis negatív lenne?
2016. nov. 3. 11:07
9/32 anonim válasza:
Szerintem csináld meg nyugodtan!(ha már vannak tünetek) De reggeli első vizelet a legjobb! Gond lenne a baba?
2016. nov. 3. 11:22
10/32 anonim válasza:
Most miért kellett le pontozni? Nálunk is van Kecskeméten kettő spár egy nagy és egy kicsi egyikben se árulnak terhességi tesztet.. Napi szinten járok oda de eddig még nem láttam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!