Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetes terhes? Jogos hogy...

Lehetes terhes? Jogos hogy párom tesztet akar?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Múlt hónap 13-án jött meg a menzeszem. Minden hónapban kb 2-3x vagyunk együtt megszakítással, kb 2 éve van ez így. Most hétfő óta rendszertelen időközönként hányok, inkább este és hajnalban, nap közben nem. Olyan 26-28 napra jön meg általában a menzeszem, tehát nem késik, viszont most kell megjöjjön a napokban. Elkezdtem ma utána olvasgatni a ebben a témában tünetek szempontjából, és ahogy én látom a témát, ha terhes is lennék még nincs itt a tünetek ideje, max majd 1-2 héttel az elmaradt menzesz után.

Az idegesít viszont hogy nem tudtam ma menni dolgozni, és hogy itthon maradtam. Szerintetek azok alapján amit leírtam vegyek egy tesztet és csináljam meg holnap reggel, vagy ráér ha nem jött meg, vagy még úgy sem mutatná ki? Az is olvastam viszont ha tünet van akkor a tesztnek is mutatnia kell már a terhességet.

2016. nov. 3. 10:09
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Mind a 4 gyereknél nem várt előtt már fájtak a melleim,szagérzékenység,sőt konkrét hányás is volt már a teszt napján. Kíváncsian várom mit teszteltél. :)
2016. nov. 3. 15:51
 22/32 anonim ***** válasza:
drukkolok én is nektek :)
2016. nov. 3. 16:06
 23/32 anonim ***** válasza:
Mi újság?
2016. nov. 4. 08:02
 24/32 anonim ***** válasza:
Na mi lett kérdező?
2016. nov. 4. 10:52
 25/32 A kérdező kommentje:
Nő most lett egy olyan teszten hogy egy àrnyèk szerű van rajta.Ùgyhogy úgy döntöttünk legközelebb akkor tesztelek ha nem jött meg.
2016. nov. 4. 20:43
 26/32 A kérdező kommentje:
Nő- No
2016. nov. 4. 20:44
 27/32 A kérdező kommentje:
2016. nov. 4. 20:52
 28/32 anonim ***** válasza:
Elég rossz minőségű a kép,de én látok "valamit" rajta. Lehet csak száradási,ha nem rózsaszín.
2016. nov. 4. 21:17
 29/32 A kérdező kommentje:
Hàt passz,megint annyi a talàny.Lehet ez szàradàsi csìk is,a teszt maga is lehet ilyen minőségű,s hogy szìne van-e nem tudom... ha úgy tartom a tesztet nem is látszik,parom nem is làtja.Ìgy nem akarok belekèpzelni semmit.Ezèrt is ìrtam,jobb ha vàrok pàr napot,lehet meg is jön a menzeszem..
2016. nov. 4. 21:45
 30/32 anonim ***** válasza:
na kérdezö, mi lett veled? én drukkoltam nagyon neked :)
2016. nov. 7. 07:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!