Volt valaki úgy, hogy akár 10 napos késés után negatívot tesztelt, és ez korai volt? Mégis terhes volt, csak még nem mutatta a teszt.
Figyelt kérdés
Írnátok, ha voltatok így, vagy ismerősötök, és hogy mi volt a negatív teszt, ha mégis terhesek voltak.Pedig már késett a mensi!2015. szept. 29. 09:35
1/5 anonim válasza:
Nem emlékszem pontosan, hogy hány nappal késett, amikor teszteltem. De biztos voltam benne, hogy terhes vagyok, pedig negatív lett. Egy hét múlva, reggel csináltam újra tesztet, az pozitív volt.
2/5 Ildi26 válasza:
nekem ma egy hete nem jött meg és negatív a teszt. remélem semmi komolyabb nincs a háttérbe!
3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! 10 napja késik, tegnap csináltam egy tesztet, igaz délután 5 kor, és negatív lett. De hányingerem van, rossz íze van a számnak,fáj a mellem.Görcsölget néha a pocakom,de semmi jele hogy megjönne!
Várok, hétvégén újratesztelek!
2015. szept. 29. 10:28
4/5 anonim válasza:
szerintem 10 nap késésnél már délután is pozitívnak kellene lennie. inkább menj el nőgyógyászhoz vagy vérvételre!
5/5 anonim válasza:
A terhességi tüneteket a hcg okozza, amit a teszt is kimutat ugye. Ha nincs hcg, nem attól van a rosszullét, mellfájdalom. Azért sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!