Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetes terhes? Jogos hogy...

Lehetes terhes? Jogos hogy párom tesztet akar?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Múlt hónap 13-án jött meg a menzeszem. Minden hónapban kb 2-3x vagyunk együtt megszakítással, kb 2 éve van ez így. Most hétfő óta rendszertelen időközönként hányok, inkább este és hajnalban, nap közben nem. Olyan 26-28 napra jön meg általában a menzeszem, tehát nem késik, viszont most kell megjöjjön a napokban. Elkezdtem ma utána olvasgatni a ebben a témában tünetek szempontjából, és ahogy én látom a témát, ha terhes is lennék még nincs itt a tünetek ideje, max majd 1-2 héttel az elmaradt menzesz után.

Az idegesít viszont hogy nem tudtam ma menni dolgozni, és hogy itthon maradtam. Szerintetek azok alapján amit leírtam vegyek egy tesztet és csináljam meg holnap reggel, vagy ráér ha nem jött meg, vagy még úgy sem mutatná ki? Az is olvastam viszont ha tünet van akkor a tesztnek is mutatnia kell már a terhességet.

2016. nov. 3. 10:09
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Nem lenne gond, de ha picit később jönne jobb anyagi helyzetbe születne. Párom és az én fizetésem 210ezer ft/hó, én ezt keveslem egy baba mellé mert albérletben lakunk, pláne hogy nincs meg az 1 év munkaviszonyom még neccesebb. De semmi képpen nem vetetnénk el :)
2016. nov. 3. 11:29
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Egy teszt még nem a világ, de ez lehet valami vírus is.
2016. nov. 3. 11:31
 13/32 A kérdező kommentje:
Ne pontozzatok már le senkit! Elmondom hogy miért kaptam én a Spar-ban terhességi tesztet: mert INTERSPAR van itt a közelünkben, ennyi! Rendes Spar-ban nem hiszem hogy van.
2016. nov. 3. 11:32
 14/32 A kérdező kommentje:
Igen, vírus is lehet a pakliban.Sőt, bőven én is így vagyok vele, csak valahogy forog az agyam és nem tudom leállítani.
2016. nov. 3. 11:34
 15/32 anonim ***** válasza:
Nekem már nem várt előtt 3-4 nappal voltak tüneteim. A nem várt napján teszteltem pozitívat. Szóval tesztelj az a legbiztosabb.
2016. nov. 3. 11:46
 16/32 anonim ***** válasza:
Na,kérdező megcsináltad a tesztet.?:) Ird meg majd az eredményt!
2016. nov. 3. 12:49
 17/32 anonim ***** válasza:
Nálam is korán kezdődtek a tünetek. Mellfeszülés volt,amit már bőven a nem várt előtt éreztem. Más okból kifolyólag voltam hasi ultrahangon és mondtam az orvosnak,hogy úgy érzem magam,mint aki terhes,fiamnál is a mellfeszülés volt az első tünet. Megnézte,azt mondta nem kizárt. Másnap reggel a nem várt előtt 3 nappal pozitívat teszteltem. A hányinger/hányás csak a 6. Héten jelentkezett. Írd meg mi lett az eredmény :-) 9hkm
2016. nov. 3. 13:17
 18/32 A kérdező kommentje:
Pff. Megcsináltam az egyik tesztet, hát nem kifogtam egy hibásat? :D Egy csík sem jött ki rajta , nem hogy kettő. :D Ilyen nincs...
2016. nov. 3. 13:39
 19/32 anonim ***** válasza:
Nahát :-D
2016. nov. 3. 13:46
 20/32 A kérdező kommentje:
Így holnap reggel tesztelek, viszont remélem már eljutok dolgozni is, szóval holnap estére írok fejleményeket :)
2016. nov. 3. 14:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!