Nem tudom mikor kell megjönnie, viszont ugy érzem hogy megjön érzésem van, ez akár az is lehet hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Missed műtétem óta rendszertelen a mensim. Viszont ma a 38. napon tartok, hét elején már fájtak a melleim, amik napról napra enyhültek, aztán csak ha megfogom akkor érzem hogy fáj. A hasam is ugy érzem hogy picit fáj, és rohanok a wc-re mert tuti megjön, de semmi....Nem merek tesztelni sem. Félek hogy ujra elvesztem ha az vagyok ismét. Várnék még pár napot eszem szerint, de szivem szerint reggel csinánék egy tesztet, de ha negativ...bizonytalan vagyok. Szerintetek ?2014. nov. 20. 18:32
1/9 anonim válasza:
Meddig akarsz idegeskedni rajta?Csinálj tesztet nyugodtan:)Ne aggódj!
2/9 A kérdező kommentje:
Mert attól tartok, hogy tuti akkor jön meg ha tesztelek vagy rá másnap....
2014. nov. 20. 18:41
3/9 anonim válasza:
Akkor idegeskedj,az biztos jót tesz a magzatnak,ha terhes vagy!
4/9 anonim válasza:
tesztelj biza , akkor nem idegeskedsz , aztan ha negativ varj mig megjon ne aggodj mert rosszabb ! en is sokszor ugy erzek
5/9 A kérdező kommentje:
De én nem is irtam hogy idegeskedem, nem értem hogy jön ide...én csak bizonytalan vagyok hogy várjak e pár napot vagy teszteljek, ennyi. Köszi hogy irtatok
2014. nov. 20. 19:15
6/9 anonim válasza:
Nem értem miért bántjátok, minek tesztelni, amikor köztudott, hogy a gyakorin válaszolók 100% pontossággal mondják meg valakiről, hogy terhes-e vagy sem.
7/9 anonim válasza:
Nekem volt mindjárt meg fog jönni érzésem napokig pedig már a teszt pozitív volt, most már bölcsis :) Szóval simán lehetsz terhes, pláne hogy késik is.
Tesztelj!!!!!!
Nem attól múlik, hogy megmarad-e, hogy tesztelsz, de legalább tudod mi van. Nem is korai a teszt, hiszen a 38. napon vagy, bár nem tudom milyen hosszúak a ciklusaid. Persze az első 3 hónapban gyakori a vetélés, de azért nem biztos hogy ismét az lesz.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Vetélésem elött pontos 32 napos volt a ciklusom. műtét óta 6 hetente jött meg.
2014. nov. 20. 20:32
9/9 A kérdező kommentje:
sziasztok. ma reggel megjött, köszi a válaszokat.
2014. nov. 21. 07:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!