Lehetek terhes? (többi lent)
Figyelt kérdés
30-31naposak a ciklusaim és a 27. napon feküdtem le a párommal. A gumi kiszakadt,de még időben észrevettük és nem ment el,viszont előváladék került belém. Most vagyok a 30. napon és még nem jött meg. Mennyi az esélye,hogy terhes vagyok? Az értelmes válaszokat köszönöm!2016. nov. 1. 10:38
1/5 anonim válasza:
Barmi lehetseges... Holnap vegyel tesztet es tesztelj. Vagy menj holnap orvoshoz o ultrahangon latja majd terhes lehetsz e...
2/5 anonim válasza:
Elso.. te aztan zseni vagy. Jot nevettem.:D 3nap alatt szted mutatja a teszt . 14nap szukseges.
Kerdezo sztem nem estel teherbe szinte biztos.. azert nem jon meg mert barkinek keshet. Nekemis szokott 1-2napot. Stresszes vagy emiatt is kèshet.:)
3/5 anonim válasza:
27. napon kicsi az esélye és nem is élvezett el, szóval nem paráznék a helyedben.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszokat!
Annyit még szeretnék kérdezni,hogy ez ugyanolyan, mintha a "megszakításos" módszerrel csináltuk volna ugye? Mert technikailag ott is ugyanúgy belemegy az előváladék a hölgybe,és ugye a beleélvezésár nem történik meg,mert előtte kiveszik
2016. nov. 1. 11:40
5/5 anonim válasza:
Szia,nekem is 30-31 naposak a ciklusaim es 29.en voltam a parommal abba a honapba meg meg is jott de a baba meg 30.an megfogant ugyhogy semmit nem jelent ha ebbe a honapba meg megjon....(mi vedekeztunk,es menses alatt fogant)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!