Csak donor segítségével lehet kisbabám. Bevállalnátok?
Én is azt hiszem, a férjedé kell, hogy legyen a döntő szó. És nagyon nehéz lehet szegénynek átgondolnia. Ismerőseinknél szóba került ez a megoldás, és sokat beszélgettünk a témáról. Azt hiszem, mi hasonló helyzetben inkább örökbefogadnánk.
Akupunktúrás kezelésről nagyon jókat hallottam, persze biztos kipróbáltatok már mindent.
persze elsore nem hangzik valami jol de valalnam!
es jobb lenne a ferjednek is szerintem ,mert igy egy eleten at lelkiismeret furdalasa lesz amiert az o hibajabol te nem leszel anya
igy ezzel a megoldassal pedig mindketten jol jarnatok
ahogy novekedni fog a hasadban nem lessz ketsegetek hogy kie a baba igazabol mert az csakis a ti ketottok babaja lesz!sot szerintem jobb mint az orokbefogadas!
es ha te ezmiatt szerencsetlennek erzed magad akkor kepzeld el azt aki nem hordhat ki egyatalan babat,neked meg mindig van egy lehetoseged
hajra vagj bele!
egyfelől vállalnám: Mert a szülőség nem a vérben van hanem a bánásmódban! Sokszor az édes a mostoha, és a mostoha az édes. Tudom hogy a ti helyzetetebe ez nem így van. Jobb mint az örökbefogadás, mert te szülöd, és legalább tudod ki az anyukája :) Másfelől nem jó, mert nem tudod hogy miylen ember a valódi apja, de nem is fogod megtudni. Attól hogy egészséges spermái vannak, még lehet az életben egy vadember. Szóval vállaljátok nyugodtan! Az a lényeg, hogy ti nevelitek, és hogy te szülöd! Hálás lesz érte, hogy ilyen bátor, és rendes szülei vannak! ;)
Sok sikert! (és ha megteszitek, boldogságot!)
Pár napja jött a hír, hogy összejött a baba annál a lánynál, akinek segítettem :)
Úgy szerveztük, hogy a legkorábban várható ovulációs napon elment a nődokihoz, aki mindjárt közölte, hogy következő napon meglesz. Másnap is elnézett hozzá a biztonság kedvéért, és az orvosi szakvélemény szerint is aznap este jött a peteérés.. Így hát találkoztunk is az esti hóhullásban, és átadtam neki a friss "szérumot" egy Hollóházi kávés pohárban, amivel kocsival gyorsan hazasietett és egy sima kis fecskendővel a legjobb helyre juttatta. Igazi házi inszem.
És mindjárt elsőre sikerült! Persze ilyenkor még viszonylag magas a vetélési kockázat, de mindenképp biztató ;) Szóval ismét vállalnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!