Folsav hízlal?

Figyelt kérdés
Es akarmelyik terhes vitamin? En ezt hallottam, de eddig nem tapasztalom, mert csak 1honapja szedek vitaminokat. E Vitamibt, Kalciumot, Folsavat! Volt, aki hizott?
2016. okt. 27. 12:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

NEm a vitamin hízlal, a vitamin segíti, hogy a tápanyagok jobban hasznosuljanak, az okozhat hízást.

Én híztam keveset a vitaminoktól, de hosszú távon, mondjuk fél év alatt...kb 1-2 kg-ot

2016. okt. 27. 12:26
 2/10 A kérdező kommentje:
Bocsi rosszul fogalmaztam. Logikus. Köszi!:)
2016. okt. 27. 12:27
 3/10 anonim ***** válasza:
53%
Nem.és a vitaminoktól se lehet hízni.. Ha hízol az nem a vitamintól van. Max étvágyat csinál többet eszel ezért hízol.. De ha odafigyelsz az étkezésre akkor nem fogsz hízni..
2016. okt. 27. 12:35
 4/10 A kérdező kommentje:
En odafigyelek, mivel 14eves korma ota a sport az eletem. Megis neha puffadok miota ezeket szedem.:/ ebben a honapban kezdtuk a babaprojektet is.:)
2016. okt. 27. 12:41
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

A puffadàs az egyszer csak jön bizonyos ételek utàn és bizonyos kor felett a nőknél. Nem hiszem hogy van összefüggés.

A többit leìrtàk nem a vitamintól fogsz hìzni. De arra készülj fel,hogy sokat fog vàltozni a tested és sajnos van olyan eset amikor nem te szabàlyozod,hogy hàny kg lesz ami feljön a baba miatt.

2016. okt. 27. 13:50
 6/10 anonim ***** válasza:

Magnézium/vas szedése alatt híztam.

Most szoptatás alatt Dm-es terhesvitamint szedek és semmi hízás! :)

2016. okt. 27. 15:16
 7/10 A kérdező kommentje:
Utolso elotti ez butasag, nem csak ètelektol lehet puffadni, sogornom a terhessege elso 10heteben puffadt .. pedig nem evett ossze vissza. Ennyire ne allitsatok semmit biztosra. Foleg orvosi diploma nelkul.. Az emberi test tud erdekes dolgokat produkalni. Mint a noverem aki 3gyerekes anya de meddoseget allapitottak meg Nala.:)
2016. okt. 27. 16:16
 8/10 A kérdező kommentje:
Koszi 6#! Meg mindenkinek!:))
2016. okt. 27. 16:17
 9/10 anonim ***** válasza:

NEm rosszból, de ha orvosi szakvéleményre vágysz a gyakori a legrosszabb hely ahova jöttél :)

Én az első válaszadó vagyok, és nekem nincs orvosi diplomám, de a férjemnek van, általában egészségügyi tanácsokat általa adok...

2016. okt. 27. 19:47
 10/10 A kérdező kommentje:
Engem tapasztalat erdekel csak.de koszi. Itt altalaban mindenki orvos, apolono, diplomas, a ferje orvos /anyja, apja orvos.. Valaki hizik valaki nem.:) megtudtam amit akartam es koszonom szepen mentek a zöld kezek. Mindenkinek!:))
2016. okt. 27. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!