Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hétfőn volt egy hete, hogy...

Hétfőn volt egy hete, hogy missed ab műtéten estem át. Szeretnék a következő babára fel készülni. Sok helyen olvastam, hogy a folsav az fontos ilyenkor. Milyet tudnátok ajánlani és milyen árban van? Más vitamint kell, hogy szedjek?

Figyelt kérdés
2016. aug. 11. 18:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Teimesztert szedtem missed ab után, 2 hónapja szedtem mikor pozitív lett a teszt :) most 8 hetes vagyok, minden rendben van :) amióta terhes vagyok a trimeszter mellé plusz folsavat szedek.
2016. aug. 11. 18:38
 2/11 anonim válasza:
Szia. Juni 3.-án szintèn missed ab műtètem volt.Rá 2 hètre elkezdtem szedni a trimeszter 1-et.Magas folsav tartalma van,ès vèd a koraszülès ès vetèlèsek ellen.Utolsó menszeszem júli.8-án volt. Számunkra is hihetetlen,de babát várunk,5 hetesek vagyunk.
2016. aug. 11. 18:43
 3/11 anonim ***** válasza:
Nagyon sok mindenkinek segített a Trimeszter facebookon kövesd az oldalt és látni fogod :) hihetetlen de igaz :)
2016. aug. 11. 18:46
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm:Kedves második,gratulálok nektek.Kívánom,hogy minden rendben legyen.Ha még olvasod.Nektek nem kellett várni legalább 2-3 hónapot?Nekem ezt mondta a doki.Így nem is merek próbálkozni.Félek.Mondjuk a 6 hét is messze van még.
2016. aug. 11. 18:47
 5/11 anonim ***** válasza:
Kivizsgalast ajanlok. Milyen arban van? Le se irom. De az tenyleg segit:)
2016. aug. 11. 18:48
 6/11 A kérdező kommentje:
És kb milyen árban van?Neten vagy gyógyszertárban lehet venni?
2016. aug. 11. 18:49
 7/11 anonim ***** válasza:
Én 5500 ft- ért veszem a pingvinpatikában.
2016. aug. 11. 19:12
 8/11 anonim ***** válasza:

En Gravida vitamint szedtem (kb 1500 Ft/hó) + C vitamint + palástfű tea (550 Ft/csomag).

A harmadik ciklusban estem teherbe, 9 hetes vagyok, minden rendben a babával, szépen nő, gyönyörűen mozgott az uh-n.

Nekem 3 hét szexmentességet mondtak, és két hónap várakozást. Az első mensim 30 nap múlva jött meg, onnantól volt szex, védekezés nélkül. Úgy voltam vele, ha készen állok rá,meg fog foganni.

Sok sikert, és mihamarabb egészséges babát kívánok.

2016. aug. 11. 19:54
 9/11 anonim ***** válasza:
En E-vitamint is ajanlom. De mind a kettőtöknek. Na , meg egy kis RELAX sem árt sok silent :)
2016. aug. 11. 21:18
 10/11 anonim válasza:
2-es vagyok,elvileg kellet volna 1 hónap szünet,de hamar rendbe jöttem.Másik orvos 2 hèt pihenőt javasolt.Sok valakinèl hamar össze jön a baba egy ilyen műtèt után.
2016. aug. 12. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!