Kinem várja 25re? Ereztek valamit, teszt?
Figyelt kérdés
2016. okt. 22. 08:09
1/9 anonim válasza:
26-ra nem várom.
Picit feszül a mellem és pár napja görcsölök. Szóval az is lehet, hogy korábban megjön, ha mégse, akkor reménykedek.
Hétfőn tervezek tesztelni. Nekem kell Utrogestan.
És te érzel valamit?
2/9 A kérdező kommentje:
Nekem is a mellem egy kicsit aztan ennyi elozo honapban mensi eltt 2 nappal mar gorcsoltem mintha megakarna jonni de megis jott..szoval kiszamithatatlan :)most az ovut se ereztem ..teszteni csak akor fogok ha nem jon meg:) irj majd hogy mi a helyzet!.
2016. okt. 22. 09:20
3/9 anonim válasza:
26ra nem varom, tuneteim semmi. Hetfon vagy kedd reggel tesztelek 10-essel. Mivel sok sikertelen honapon vagyunk tul, igy mar egyre kevesebb a valos remeny bennem. De mèg kitartoan varom. Drukk nektek
4/9 A kérdező kommentje:
Hát mar nekemis a 10.honap lesz ha most sem sikerul..:/de hát remenykedjunk..neke is drukk !!:)
2016. okt. 22. 12:35
5/9 anonim válasza:
Sziasztok én mára nem várom. Eddig semmi, csak a derekam fáj meg görcsölgetek. nekem ez a 18. sikertelen hónapom, úgy hogy én már csak 1 hét késés után tesztelek. De most egyáltalán nem figyeltem semmit és nem is leszek elkeseredve ha megjön, mert most kezdtem el az életmódváltást a pajzsmirigyem miatt mert nem segített a gyógyszer, így egészséges ételeket eszek liszt és cukormentesen, és 8 kilótól szeretnék megszabadulni meg a méreganyagoktól, úgy hogy most erre koncentrálok :)
6/9 A kérdező kommentje:
Nekem megjott..
2016. okt. 24. 13:25
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
3-as vagyok: holnapra nem várom, ma reggel teszteltem negatívat, valamint tegnap este már megjött a mensi előtti migrén. Így nekem ez a hónap is elúszott. Már meg sem lepődöm. :)
Kérdező, sajnálom... :( új hónap...
Pozi tesztelőnek gratula!
9/9 A kérdező kommentje:
Gratulalok:) nekem megjott 1 napra tesztet majd hetvegen csinalok azert!
2016. okt. 25. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!