Hogy reagált a párod, mikor megtudta, hogy terhes vagy?
az elsőnél megijedt, hisz elsőre megfogant. de nagyon boldog volt!
másodiknál együtt teszteltünk, ott is nagyon boldog volt.
a harmadiknál meg kiugrott a bőréből, rá kicsit többet kellet várnunk.
Mi nem terveztunk gyereket az elkovetkezendo 4-5 evben, sot, a kapcsolatunk sem volt eppen fenyes. Vedekezes mellett lettem terhes, raadasul ikrekkel, ugyh mindkettonket sokkolta a hir. Mivel a kapcsolatunk nem volt vmi fenyes es en mar 30 folott voltam, ezert ugy dontottem, h 2 babat nem fogok elvetetni, igy ha valasztanom kell, h a babak, vagy a parom, akkor egyertelmu, h a babak es egyedul is vallalom oket. (Amugy nem amiatt nem volt fenyes a kapcsolat, h nem szeretjuk egymast, hanem mas elkepzeleseink voltak a jovot illetoen es egyre nehezkesebb volt a kompromisszumkotes). Megmondtam a paromnak is, h nem kell a tamogatasa, nem akarom kenyszeriteni semmire sem, igy az o dontese, h reszt vesz-e ebben, vagy sem. Aztan hagytam, hadd emessze. Az also 2 hetben az UH kepeket latni sem akarta, en pedig csak tenyszeruen kozoltem vele mindig a vizsgalatok eredmenyet. 3 het utan kezdett "felengedni" es kozeledni sajat magatol.
Azota eltelt majdnem 3 ev, az ikrek elmultak 2 evesek, es a parom a legboldogabb apuka a vilagon :) A kapcsolatunk is mukodik. Nem mondom, h nincsenek nehezsegek, de egyutt vagyunk es maximalisan szamithatunk egymasra.
Titokban csináltam a fürdőben a tesztet. Ekkor már másfél éve nem jött a baba, mindenféle drága vitamint meg csodaszert szedtünk már.
Mikor halványan elkezdett kirajzolódni a második csík, én nagyon elkezdtem kiabálni, hogy"Úristen-úristen-jajistenem!!:",
Férjem azt hitte elcsúsztam, vagy valami nagyon nagy baj van és úgy rohant a fürdőbe, hogy majdnem kitörte a nyakát :))
Fel se fogta hirtelen mi történik, csak megölelgetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!