Van itt olyan aki túl volt az első trimeszteren mikor megtudta hogy terhes?
Figyelt kérdés
végig menstruált az első 3 hónapban,és utána kezdett gyanakodni amikor nem jött meg neki a 4.-ik hónapban?2013. márc. 2. 17:26
1/12 anonim válasza:
Na ezt en is szeretnem tudni!Te os ilxen cipoben jarsz?Nekem 3honapja furcsan jon meg,nottek a melleim,neha faj a hasam,es a minap csorke szaga volt a spagettinek,de az osszes tesztem negativ,orvoshoz meg epp ezert nem mentem!Te teszteltel mar?
2/12 A kérdező kommentje:
nekem dec-ben késett éppen tesztet szerettem volna csinálni mikor megjött,aztán ki is ment a fejemből,nem törödtem vele,január elején,és 30 án megjött,azóta semmi.és anyukám is így volt velem,hogy megvolt neki félidőig.Fáj a mellem,és ennyi.Semmit nem vettem észre úgy magamon.De azóta az sem lehet hogy lehet csak most lettem terhes hisz november végén voltam együtt a párommal.És igaz most múlthéten lebetegedtem,de nem hinném hogy az miatt késne pont most.Hiszen nekem a stressz is mindig előbb hozza meg.Még várok aztán elmegyek nődokihoz.
2013. márc. 2. 20:41
3/12 anonim válasza:
Szia!Igen, barátnőm így járt,ráadásul szoptatott még,illetve Azalia nevű fogamzásgátlót szedett.Megjött neki,majd májusban nem jelentkezett.Elment dokihoz,ő küldte UH-ra,ahol kiderült,hogy 16.hetes terhes,ráadásul 2 baba van a pocakban:-)Azóta van 2 gyönyörű kisfia a meglévő kislány mellé,aki 15 hónappal idősebb az öcsiknél:-)
4/12 anonim válasza:
Ez erdekes es jo hallani,hogy vam ilyen,de vaj8n ugy jart e mar valaki,hogy megjott par honapig(bar mem egeszen ugy ahogy szokott)negativ tesztjei voltak meg 5-6het utan is es megis terhes volt?
Nekem ahogy 2.kent irtam van nemi tunetem de negativakat tesztelek,de hallottam 1olyan esetet,amikor valakinek csak a 10heten ,utatta ki a teszt.vannak vajon tobben is?
5/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,nekem ebben a 3 hónapban így jött meg,30,29,28 napra,és most semmi.Ez a 32.ik nap.Mikor menjek orvoshoz legkésőbb sztetek?
2013. márc. 3. 09:30
6/12 anonim válasza:
Sziasztok.Hasonlóan vagyok én is.December 31kén megjött de csak barna,január 31kén megjött de csak barna,most februarba megjött 28kán de csak barna.Nem tudom mi ez de nagyon aggodok.Tesztet csak decemberben csináltam az negatív volt.Ha elmúlik én megyék orvoshoz.Ja és csak annyi a tunetem hogy majd le szakadnak a melleim.
7/12 anonim válasza:
A húgom, 12 hetes volt amikor kiderült, mert rendesen megjött neki és semmi tünete nem volt, aztán amikor egyszer elrontotta a gyomrát elkezdett gyanakodni (mert semmi olyat nem evett) és akkor volt 11,5 hetes. De úgy képzeld el, hogy ugyanolyan erősen, nagyon megvolt neki, eszébe sem jutott hogy terhes lehet (gumival védekeztek). Imádnivaló 4 éves kislánya van :)))
8/12 A kérdező kommentje:
még mindig nem jött meg nekem,szerintetek mikor menjek orvoshoz?
2013. márc. 4. 20:40
9/12 anonim válasza:
Szerintem minnél hamarabb,szorítok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!