Van köztetek olyan hölgy aki 8-9 hetes terhes volt mire megtudta hogy babát vár? Tünetek?
Szia!
Én 8 hetesen tudtam meg,hogy baba lesz...A fejem mindíg nagyon fájt,hamar leadtam 4 kilót,szinte semmi étvágyam nem volt csak 3 ételt ettem meg,undorodtam sok mindentől,zúgott a fülem,néha szédelegtem és a vérnyomásom ingadozott..jah és sokan azt mondják nem függ össze de nekem hasmenésem is volt...
Van 2 ismerősöm,egyik sem tudta,hogy babát vár,a 12.héten derült ki.Az egyik orvos és műtött is,emiatt volt esély,hogy beteg lesz a baba,de szerencsére,semmi gond nem volt.A másiknak elvileg nem is lehetett volna gyereke.
De mindketten nagyon boldogok!3 hetesek a babáik.Na,és persze én is az vagyok,nekem 6 hetes a babám.Hányingerük volt,és mellfeszülés.
Többször késett már 3 hetet is akár, ezért nem is gyanakodtam, főleg hogy elvileg kis esélyem lehetett a teherbeesésre, 10 hetesen mondta a doki hogy baba van :)
23hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!