Hogy lehet az, hogy akiknek abortusza volt, szinte kizárólag azzal védekeznek, hogy tabletta mellett estek teherbe?
Ez csak egy egyszerű kérdés, mielőtt valaki félreértené. Furcsának tartom, hogy bárki, akivel eddig találkoztam, akár élőben, akár neten ismertem meg, mindegyikük azt mondta, hogy "hát ő védekezett, csak hát"... Nagy többségük azzal érvelt, hogy tabletta mellett esett teherbe, volt, aki pedig szentül meg volt győződve, hogy a gumi "áteresztette" a spermiumokat.
Miért ennyire nehéz bevallani azt, hogy "felelőtlen voltam, nem védekeztem, terhes lettem"?
Legjobb tudomásom szerint az előírás szerint szedett tabletta mellett tízezerből egy nő esik teherbe. Állítólag ez a legbiztonságosabb védekezési forma... Kereken le van írva a tájékoztatóban (illetve a neten is sok helyütt olvasható), hogy akinek a tabletta bevételétől számított négy órán belül hasmenése volt, vagy hányt, annak a következő menzeszig más módon is védekeznie kell. Ezek szerint az emberek olvasni sem tudnak, vagy mi?
Én bevallom töredelmesen,hogy 20 évesen felelőtlen voltam!Hittem egy olyan embernek akinek már rég nem kellett volna!!!
Sajnos maradt az abortusz,akkor rohadtul fájt a dolog,de ma már nem bánom,hogy megtettem!Eltelt azóta 11 év!
Az emberek alapjába véve meg olyanok,hogy valamivel védeniük kell magukat,nemteni az irhát,és egy jó kifogás sose rossz!
És nem hinném, h. 10000-ből, ő az 1-5-ig kategóriába tartozik! Szerintem többen vannak!
És igazat adok az egyik válaszolónak,h. nem kéne még jobban belerúgni az abortuszosokba. Biztos nem élvezetből csinálják, meg nem élvezetből adnak ki 30 e. forintot egy-egy alkalommal. Anyámat is angyon megviselte az összes abortusza! Utolsó voltam!
"Szeptember óta óvszerrel védekeznek a szüleim, de nem tudom ki szereti, bírja ilyen hosszú távon a gumit,"
Mi pl. bírjuk a gumit hat éve. Ez nem egy olyan dolog, amit "szeretni", vagy "elbírni" kell. "Elbírni" szerintem a fogamzásgátló és a spirál kellemetlen mellékhatásait kell.
zokniban lábat mosni 6 évig?
Hát, Ti tudjátok
"zokniban lábat mosni 6 évig?
Hát, Ti tudjátok"
Hatékonyan védekezni hat évig, esélyt sem adva a nem tervezett terheségnek? Igen, mi tudjuk. A "zokniban lábat mosó" emberek pedig néznek, kopogtat a gólya, hiába "védekeztek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!