Kismamak! Titeket a ferjetek/parotok "kiszolgal"?
Ha mondjuk kivansz valamit megcsinalja?
Normalis,hogy kiakadtam? Van egy masfel eves lanyunk es kismama vagyok jelenleg,de ez meg nem eleg,el is tort az egyik labam! Szoval most o nem dolgozik,hogy "segitsen" nekem itthon! Mostanaban nagyon kivanom a turogombocot. Persze nem varom el tole,hogy nagyon kinlodjon vele tokre beerem a zacskos fagyasztottal is,amit csak megfoz forro vizbe. 2nap egymas utan csinalt is,erre ma mondtam,hogy ugy ennek valami edeset nem csinalna-e nekem valami fimomat? O ravagta,hogy nem. Mondtam neki,hogy kerlek kicsim. Erre o ramformedt,hogy "nem kell neked minden nap edeset zabalni!"
Ez annyira rosszul esett nekem. Tudja,hogy most nem tudom magamnak megcsinalni. Az sem lehet a baja,hogy elhizok,mert eddig 1kg-ot hiztam es most vagyok 28hetes. Olyan lekezelonek erzem ahogy banik velem,mintha teher lennek neki most igy torott labbal plussz a lanyunkkal... persze o besertodott mint egy kisgyerek azert,hogy ez nekem rosszul esett. Szerintetek en vagyok a hulye? Bar az teny,hogy ettol a tehetetlensegtol kicsit en is nyugosebb es hisztisebb vagyok,de ez most annyira rosszul esett,hogy nem kel minden nap edeset zabalnom... mintha mar legalabb 10kg plussznal jarnek...
40es, ezt megszívtad, nő vagyok. De a lába tört el, ráadásul három hete, nem a gerince, könyörgöm. Vannak még így pár ezren jelenleg a világban, mégse várják el hogy ki legyenek szolgálva. Az meg hogy elesett a gyerekkel a saját hülyesége. Minek mártírkodik? Gondolom tudott volna az a gyerek sétálni, nem kell cipelni. Meg ha egy túrógombócot képtelen magának megfőzni, mit gondolt, gyereket tud cipelni?
Miért szerintetek ha valaki terhes azonnal ágyba kell merevednie kilenc hónapra és királynőként maga elé hordatni mindent? Képzeljétek, én törött lábbal még oviba is hordtam a gyereket, mert nem volt segítségem. ja és utána ellbicegtem/metróztam a munkahelyemre.
En tenyleg sajnallak es megertelek Kerdezo, de ezeket nektek kellene megbeszelni! Elmondod mi bant.... Ugy viselkedtek mint a gyerekek!
Kolcsonosen bocsanatot kertek egymastol es viszont langos!
Viselkedjetek felnott modjara.
Na ha az lett volna a kérdés,hogy "eltört a lábam, terhes vagyok és a férjem nem akar egy szendvicset sem kenni", akkor lehetne miről témázni. De arról,hogy a nemtudomhanyadik alkalommal nem akar édességet csinálni....!
Itt nem gyűlölködő nők vannak, ahogy azt valaki írta,hanem életképesek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!