Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kismamak! Titeket a ferjetek/p...

Kismamak! Titeket a ferjetek/parotok "kiszolgal"?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk kivansz valamit megcsinalja?

Normalis,hogy kiakadtam? Van egy masfel eves lanyunk es kismama vagyok jelenleg,de ez meg nem eleg,el is tort az egyik labam! Szoval most o nem dolgozik,hogy "segitsen" nekem itthon! Mostanaban nagyon kivanom a turogombocot. Persze nem varom el tole,hogy nagyon kinlodjon vele tokre beerem a zacskos fagyasztottal is,amit csak megfoz forro vizbe. 2nap egymas utan csinalt is,erre ma mondtam,hogy ugy ennek valami edeset nem csinalna-e nekem valami fimomat? O ravagta,hogy nem. Mondtam neki,hogy kerlek kicsim. Erre o ramformedt,hogy "nem kell neked minden nap edeset zabalni!"

Ez annyira rosszul esett nekem. Tudja,hogy most nem tudom magamnak megcsinalni. Az sem lehet a baja,hogy elhizok,mert eddig 1kg-ot hiztam es most vagyok 28hetes. Olyan lekezelonek erzem ahogy banik velem,mintha teher lennek neki most igy torott labbal plussz a lanyunkkal... persze o besertodott mint egy kisgyerek azert,hogy ez nekem rosszul esett. Szerintetek en vagyok a hulye? Bar az teny,hogy ettol a tehetetlensegtol kicsit en is nyugosebb es hisztisebb vagyok,de ez most annyira rosszul esett,hogy nem kel minden nap edeset zabalnom... mintha mar legalabb 10kg plussznal jarnek...

2016. okt. 13. 22:21
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
6%
Nő vagyok, de nem értek egyet a kérdezővel. Panaszkodik, síránkozik, mindig az jön le, hogy egy plusz egy gyerek. Ki az isten mondta, hogy legyen megint terhes? Tudjuk hogy nem gyerekjáték eggyel sem, de könyörgöm, ha valaki ennyire életképtelen, minek második gyerek? A férj szemszögéból : Tele van a f4sza a nyivákolással, megcsinálta kétszer, elege van, és ennyi. Ne legyen igazam, de rengeteg elvált nő van 2 gyerekkel...
2016. okt. 14. 15:17
 42/65 anonim ***** válasza:
3%

40es, ezt megszívtad, nő vagyok. De a lába tört el, ráadásul három hete, nem a gerince, könyörgöm. Vannak még így pár ezren jelenleg a világban, mégse várják el hogy ki legyenek szolgálva. Az meg hogy elesett a gyerekkel a saját hülyesége. Minek mártírkodik? Gondolom tudott volna az a gyerek sétálni, nem kell cipelni. Meg ha egy túrógombócot képtelen magának megfőzni, mit gondolt, gyereket tud cipelni?

Miért szerintetek ha valaki terhes azonnal ágyba kell merevednie kilenc hónapra és királynőként maga elé hordatni mindent? Képzeljétek, én törött lábbal még oviba is hordtam a gyereket, mert nem volt segítségem. ja és utána ellbicegtem/metróztam a munkahelyemre.

2016. okt. 14. 15:24
 43/65 anonim ***** válasza:
9%

En tenyleg sajnallak es megertelek Kerdezo, de ezeket nektek kellene megbeszelni! Elmondod mi bant.... Ugy viselkedtek mint a gyerekek!

Kolcsonosen bocsanatot kertek egymastol es viszont langos!

Viselkedjetek felnott modjara.

2016. okt. 14. 15:45
 44/65 A kérdező kommentje:
Igen,nem most kerult ra a gipsz,az teny... viszont az tulzas,hogy le fogjak venni nemsoka! Meg 4hetig rajta lesz! Az orvos azt mondta,hogy egyenlore meg se probaljak raallni,de folosleges,mert nem is tudnek,iszonyatosan faj! Kozolte azt is,hogy a terhesseg miatt a csontok osszetetele teljesen megvaltozik es nehezebben fog gyogyulni,mintha szimplan csak eltort volna akarmikor maskor...es nem is ugraltatom a ferjem! Mint mar olvashattatok,rendesen megfozom az ebedet es amennyire lehet ellatom a teendoim! Nem parancsba lett kiadva az a gomboc sem,egyszeruen csak normalisan megkertem,hogy nem csinalna-e nekem! Es nem is szokasom martirkodni! Nem 6honapos a gyerek sem,hogy ne tudjon a laban bemenni,de szerintem nem minden gyerek rohan egybol az agyba azt hallva,hogy megyunk aludni! Igen,o pont az a tipus,akivel lefekves elott mindig jatszani szoktam,mert el szokott bujni,hogy ne kelljen meg mennie! Es meg jelenleg racsos kisagyba alszik,igy nehezen tudott volna belemaszni! De akkor most varom a kotekedest,hogy miert alszik meg racsos agyba mikor mar tud menni... annyira tipikus! Sosem varok el tulzottan semmit! Mint mondtam,konkretan egyedul nevelem mert soha nincs itthon a ferjem igy aztan gondoltam ennyi torodest en is elvarhatok,hogy meg a harmadik sot a tizedik napon is hombocot fozzon nekem,ugyanis mas dolga sincs egesz nap,mert a lanyaval sem foglalkozik,egesz nap csak a telefonjat nyomkodja! Es nem martirkodom! Szoltam neki,hogy fektetni kellene a lanyunkat,vallat rantott es meg se szolalt! Varjak ejfelig,hatha akkor hajlando lesz segiteni lefektetni? De ti szuper anyukak vagytok,mindenben profik,tokeletesek es nektek soha nem kell segitseg!
2016. okt. 14. 15:47
 45/65 anonim ***** válasza:
76%
41-es! Annyi eszed sincs hogy felfogd miről van szó..! Nem az a baj hogy a kérdező egy lusta nő, aki megint teherbe esett és most milyen nehéz terhesen plusz egy gyerekkel! A gond az hogy törött a lába! Vagy talán teherbeesés előtt ezt előre kellett volna látnia?
2016. okt. 14. 15:58
 46/65 anonim ***** válasza:
81%
Gratulálok nektek szuperanyucik. Nincs benetek egy kicsi kis együtt érzés sem. Csak anyit tudok kívánok nektek hogy egyszer ti is legyetek hasonló helyzetbe, ha kértek valamit a ferjetektöl majd küldjön el a pi****a.
2016. okt. 14. 16:08
 47/65 anonim ***** válasza:
5%

Na ha az lett volna a kérdés,hogy "eltört a lábam, terhes vagyok és a férjem nem akar egy szendvicset sem kenni", akkor lehetne miről témázni. De arról,hogy a nemtudomhanyadik alkalommal nem akar édességet csinálni....!

Itt nem gyűlölködő nők vannak, ahogy azt valaki írta,hanem életképesek!

2016. okt. 14. 16:10
 48/65 anonim ***** válasza:
11%
nem, de azért ne csináljunk már úgy mintha egy lábtörés ellehetetlenítené a háztartás ellátását. Nekem törékenyek a csontjaim, nem is tudom van-e olyan nagyobb testrészem ami még ne tört volna, de sose volt olyan hogy a fontosabb dolgaimat ne tudjam megcsinálni, másra legyek utalva. Jó, létrázni nyilván nem létráztam, de főztem-mostam-takarítottam, utána ezekhez még gyereket is elláttam. A legutolsó törésem pont két hetes császáros sebbel volt, de még úgy se maradt otthon velem a férjem, mert nem tehette meg. Akkor leredukáltam mindent a minimumra, nem érdekelt semmi. Gombócot akarasz enni, de nem csinál? rendelj...nem segít gyereket fektetni? fektesd a nagy ágyba, az ő helyére..nem segít teregetni? akkor csak a tiédet meg a gyerekét teregesd ki, és közöld vele, hogy ha ő lebetegszik, hasonló ellátásra számíthat mint amit ő nyújtott.
2016. okt. 14. 16:10
 49/65 A kérdező kommentje:
Latom egyesek szamara meg mindig nem vilagos! Meg csak nem is a gombocrol van szo,hanem ahogy o azt kozolte. Szepen kertem meg,hogy szivem nem csinalnal nekem legyszives? Az volt a valasz,hogy nem! 10perc utan ujra megkerdeztem,hogy meg most sem csinalnal nekem? (Mosolyogva,kozben megsimitva a combjat) o pedig azt valaszolta,hogy "hagyjal mar beken,ma nem akarok csinalni semmit,amugy se kell neked minden nap edesseget zabalni" na ez igy eleg rosszul esett! Mintha azt akarta volna kozolni,hogy igy is hogy nezel ki,akkora vagy mint egy hordo! Holott a 28hetes terhessegemmel eddig 1kg-ot hiztam osszesen! Nem azzal van baj,hogy nem "szolgal" ki,bar ez is rosszul esett azok mellett,ahogy en meg igy torott labbal is kiszolgalom,hanem az ahogy mondta ezt kozben a telefonjat nyomkodva,mintha nem tudom milyen fontos targyalast szakitottam volna felbe...
2016. okt. 14. 16:23
 50/65 A kérdező kommentje:
Es nem gondolnam,hogy az a tipus vagyok aki nagyon kiszolgaltatja magat! A szuleim egybol mondtak,hogy jonnek segiteni,sot aludjunk naluk. Apukam szabit akart kivenni ameddig a ferjem nem ert haza,hogy segiteni tudjon! Azt sem fogadtam el! Inkabb ulve felvonszoltam magam a meredek lepcson es itthon aludtunk,egyedul lattam el a lanyom a legelso pillanattol kezdve! Meg mankom sem volt ami segitett volna menni. Fel labon ugraltam nagy hassal,ami azonnal bekemenyedett es fajt,ugyanis alapbol sokat kellene pihennem,mert a mehlepeny eri a mehszajat. A sajat szuleimtol nem fogadtam el segitseget! Es a ferjemtol se varok sokat! Nem kell foznie,nem kell mosnia,se takaritani! En csinalom! Csak jol esett volna ha nagy ritkan egyszer egy nap kerek valamit,akkor felnez a telefonja mogul es megteszi! Helyette teljesen bunkon reagalt! A szulinapom most volt 9.-en, egy oleles kereteben annyit nem mondott volna,hogy boldog szulinapot dragam! Mielott azzal jonnetek,nem,egyaltalan nem draga ajandekokat vartam!csak legalabb egy olelest! A szuleim eljottek felkoszonteni es akkor is csak mosolygott,meg akkor sem mondta volna,hogy na igen,boldog szulinapot! Es nekem ez faj! Hogy mivel erdemeltem ki ezt a viselkedest mikor en tenyleg csak ertuk elek!
2016. okt. 14. 16:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!