Anyukák, kismamák, akiknek menzesz előtt pár nappal volt peteérésük, és a következő rendesen megjött a késői peteérés miatt, azoknál mi volt az első terhességi tünet?
A menstruáció az ovulációhoz igazodik. Ha a szokásosnál később következik be az ovu, akkor a menzesz is arányosan tolódik. Szóval nincs olyan, hogy mondjuk a 24. nap ovuláltál, de azért a menzesz megjön 4 nap múlva, mert máskor is úgy szokott.
Nálam is volt erre példa. Én általában érzem a peteérést, szúr a petefészkem, meg a hüvelyváladékon is látom. És volt olyan ciklusom, hogy a szokásos középidő helyett a 20. ciklusnap környékén éreztem. Nem is jött meg 28-29 napra ahogy szokott, csak a 35. napon. De nem lepett meg, számítottam is a "késésre".
Szóval ha neked megjött a szokásos időben, akkor nem valószínű, hogy előtte pár nappal volt ovud.
Koszonom a valaszaitok, mindenkinek ment a zold 👍 :)
#1 Boldog babavarast neked!
#6 A vart mensi elott fogant, es mar a vart nem jott meg, vagy az meg igen?
Bocsanat, elolvastam meg egyszer, igy mar vilagos! :)
Akkor ha mi a parommal a menzeszem elott egy hettel voltunk egyutt, de megjott a menzesz rendesen, van esely a terhessegre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!