Miért nem pozitív az ovulációs teszt, amikor fájdogált hol az egyik hol a másik oldalam, nyák is volt, akkor miért nem lett a tesztem pozitív? Nem lesz rendesen ebben a ciklusomban peteérésem?
Jaj bocsi félreolvastam :)
Nem, tuti h délután kell, már nagyon régóta ovutesztelek, eddig nem volt ilyen mint most.
A terhességit kell reggel az ovut pedig 14-20 óra között kell.
én is ovutesztet használtam mindkét terhesség előtt. szóval képbe vagyok..! de amit én használtam azt tuti hogy reggel kellett használni.
tesztelj holnap is hátha akkor jelzi
Jaaa, bocsi csak nem hallottam még ilyenről h reggeli tesztelős ovu teszt is van.
Mondjuk én ezt használom rég óta és rá is van írva a használati utasításra h délután kell.
Ma is volt már egy kevéske tojásfehérjés nyákom, meg ritkán érzem mintha húzná v szúrna az odalam meg mintha a méhem feszülne v mim. Ma is tesztelek hátha ma már szép pozitív lesz az ovutesztem!!! Remélem, m most kell peteérésemnek lenni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!