Rendesen szedtem a gyógyszert, egy szem sem maradt ki. Csináltam tesztet, pozitív lett. Lehet valami baja a babának, ha gyógyszer mellet lettem terhes? Milyen vizsgálatokkal lehetek 100%-ig biztos benne hogy egészséges lesz a manóm?
Szia.Én gyógyszer mellett lettem terhes!Egy nivós professzor az orvosom.Azt mondta ha a gyógyszer mellett megfogant a baba akkor annak nem volt már kiterjedt védelme, és így a babát sem károsíthatja.Ez az egyik verzió!
A második: hogy a szervezet máshogy reagált a gyógyszerre, ezért engedte hogy beérjen a petesejt, és megtermékenyüljön, de álltalában az esetek többségében vetélés ennek a kimenetele!Nálam is az lett sajnos!
De ezek az adtok nem vizsgálat értékűek, úgyhogy ha az első verzió állt fent nálad, és " remélem" semmi baja a babádnak akkor is kérj genetikai vizsgálatot, meg amit csak lehet.Erről az orvost kérd hogy tájékoztasson!
Minden jót kívánok!!!
Szia!
Gratulálok a babócához!Ő tényleg akar jönni,ha a tabi mellett lettél terhes.Szerintem is vizsgáltasd ki magad!Drukkolok,hogy minden ok legyen!
8hós kislány anyukája
Szia!
Köszi szépen! Mi is pozitívan állunk hozzá, reméljük hogy minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!