Ha gyógyszer mellett lettem terhes (még nem biztos, de úgy tűnik), ez nem veszélyes a babára, ettől még lehet teljesen egészséges?
hogyne lenne teljesen egészséges a pici, ezek a tabletták már nagyon alacsony hormontartalmúak, semmi baja nem lesz a babónak...de ha terhesség gyanúja felmerült, akkor azonnal hagyd abba a szedést :)
gratulálok :)
Előző! A tabletta teljesen helyes szedés mellett is csak 99%-ban biztonságos. :(
Én is úgy tudom, hogy lehet egészséges a baba, ez a gyerek nagyon meg akarhat születni. :O
A kisfiam mercilon szedése mellett fogant, megjártuk a SOTE genetiaki tanácsadását és Czeizel Intézetét is, mindkét helyen megnyugtató válaszokat kaptunk és a vizsgálatok is megerősítették, hogy egészséges a baba. Ennek ellenére azért volt bennünk némi félsz, de hál istennek a dokiknak lett igazuk és makkegészségesen született a kisfiunk ( a héten múlt 6 hónapos).
Szóval nyugi, ezek nagyon alacsony hormontartalmú készítmények, semmi baja nem lesz!
Feltételezem, nem így akartad/akartátok, hisz ezért szedtél gyógyszert, remélem ennek ellenére megtartod őt. Mi nagyon nehéz döntést hotzunk, mert anyagilag a béka segge alatt vagyunk és mindössze 17 hónap lett a két gyerkőc között, szóval fizikailag is nagyon nehéz, de így utólag is azt mondom, hogy ennek így kellett történnie, ha ennyire jönni akart ez a kis krapek, akkor ennek oka van... és nálatok is!
(hagyd abba a tabi szedését, ha még nem tetted) Nagyon gratulálok, kellemes babavárást és boldog babázást kívánok!
Elvileg az első pár hétben nincs vérösszeköttetésed a babával, vagy legalábbis nekem a nődokim valahogy így magyarázta, szóval túl nagy baj talán nem lesz, de te is kérdezd meg a tiédet.
Én meg óvszer használata mellett lettem terhes, szóval semmi!! sem 100%-os (ja, és nem volt hibás, lyukas, helyesen használtuk, nem volt előtte-utána semmi olyan érintkezésünk :-P )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!