Kismamak! Titeket a ferjetek/parotok "kiszolgal"?
Ha mondjuk kivansz valamit megcsinalja?
Normalis,hogy kiakadtam? Van egy masfel eves lanyunk es kismama vagyok jelenleg,de ez meg nem eleg,el is tort az egyik labam! Szoval most o nem dolgozik,hogy "segitsen" nekem itthon! Mostanaban nagyon kivanom a turogombocot. Persze nem varom el tole,hogy nagyon kinlodjon vele tokre beerem a zacskos fagyasztottal is,amit csak megfoz forro vizbe. 2nap egymas utan csinalt is,erre ma mondtam,hogy ugy ennek valami edeset nem csinalna-e nekem valami fimomat? O ravagta,hogy nem. Mondtam neki,hogy kerlek kicsim. Erre o ramformedt,hogy "nem kell neked minden nap edeset zabalni!"
Ez annyira rosszul esett nekem. Tudja,hogy most nem tudom magamnak megcsinalni. Az sem lehet a baja,hogy elhizok,mert eddig 1kg-ot hiztam es most vagyok 28hetes. Olyan lekezelonek erzem ahogy banik velem,mintha teher lennek neki most igy torott labbal plussz a lanyunkkal... persze o besertodott mint egy kisgyerek azert,hogy ez nekem rosszul esett. Szerintetek en vagyok a hulye? Bar az teny,hogy ettol a tehetetlensegtol kicsit en is nyugosebb es hisztisebb vagyok,de ez most annyira rosszul esett,hogy nem kel minden nap edeset zabalnom... mintha mar legalabb 10kg plussznal jarnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!