Milyen népszerű fórumon vannak kismamák?
Figyelt kérdés
Keresek olyan fórumokat, ahol leendő, vagy már kismamák beszélgetnek egymással. De mindenütt olyat találok, ahol már alig leveleznek. Régebben nagyon pörgött a babaszoba és a babanet, de most azt látom, hogy ott is alig van valaki. Tudtok jó oldalakat ajánlani?2016. júl. 31. 17:54
1/8 anonim válasza:
anyatanya, kerületi (városi) fb csoportok
2/8 anonim válasza:
Követem. fb csoportokat sem találtam.
3/8 A kérdező kommentje:
Csak én nem akarom még felfedni magam a facebookon! Szóval inkognitóban gondoltam... de köszi, az anyatanyát megnézem.
2016. júl. 31. 17:57
4/8 anonim válasza:
Én 3 éve az nlc-n kezdtem babatopikozni. Aztán mondjuk átmentünk a fb-ra, de addigra már mindenkit ismer az ember.
5/8 anonim válasza:
zárt csoportok, úgy gondoltam:) én terhesen nem csatlakoztam, mert a dokim és a védőnőm is szuper volt. aztán szülés után igen, de idegesítenek:) így most nem fórumozom.
6/8 anonim válasza:
hoxa.hu
van sok babás csoport, szinte évre/hónapra lehet keresgélni köztük, illetve vannak olyan babás klubok is, ahova csak a beengedettek írhatnak. Ezek elég jól szoktak pörögni.
7/8 anonim válasza:
2017 január körüli babák ( Facebook csoport) Babatervezős csoport ( ez is Facebook-on van) 17+1 hkm
8/8 anonim válasza:
Én a hoxa.hu-n szoktam beszélgetni.
17 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!