Pár hetes kismamák, volt valamelyikőtök így?
Figyelt kérdés
Megjön érzés + erős szédülés. Nem állítom azt hogy sikerült, de lehetséges?2016. aug. 24. 18:37
2/13 anonim válasza:
Ezt most nem értem. Ezek szerint még nem biztos, hogy kismama vagy? Mikor kéne megjönnie?
3/13 A kérdező kommentje:
31-én kellene, de remélem nem fog meg jönni. Tesztet azt tanácsolták még ne csináljak mert nem fog mutatni semmit.
2016. aug. 24. 19:06
4/13 anonim válasza:
Hát a teszt még lehet korai...várni kell sajna :( de ha nagyon akarod megprobálhatod :)
5/13 anonim válasza:
Ne haragudj de nem par hetes lehetsz hanem kb most agyazodhat be. Persze h lehetséges de kerlek... Gyakorlatilag 1 héttel vagy ovu utan, amikor még semmi tunet nincs, hacsak nem ahhoz a kis százalékhoz tarzozol akiknek verzese van beagyazodaskor. Ez nagyon 50-50%.
Azért hajrá!
Üdv 24hkm
6/13 A kérdező kommentje:
Félre értettél! Én egy szavammal sem mondtam hogy pár hetes vagyok! Csak az érdekel hogy aki pár hetes, az leírja-e nekem a tapasztalatait!! :)
2016. aug. 24. 20:07
7/13 A kérdező kommentje:
És nem is vérzek..
2016. aug. 24. 20:09
8/13 anonim válasza:
Nekem ilyen tünet csak 6-7. Hét után jelentkezett de akkor már volt pozitív teszt és a doki is megerősítette hogy babát várok. 22 L 20+4 hkm
9/13 anonim válasza:
Szia! Csatlakozom a kérdezőhöz, nekem 30.-án kell meg jönnie, eléggé görcsöl a hasam mint akinek meg fog jönni, viszont nagyon ingerlekeny vagyok
10/13 anonim válasza:
Nekem meg 26-án kellene, de csak annyi a tünetem, hogy 2 napja álmos vagyok így délutánonként. Vasárnap tesztelnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!