Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy is van ez? Ettől vagyok...

Hogy is van ez? Ettől vagyok stresszes? Vagy csak ezt is beképzelem?

Figyelt kérdés

Nos csajok!Igazán nagyon sok kérdést tettem már fel ebben a kategóriában!Mi még csak a próbálkozós időszakban vagyunk!Nagyon szeretem ezt az oldalt,DE rájöttem valamire!!!

Nagyon rástresszelek a babára és ez attól van,hogy itt olvasok olyanokat,hogy teljesen kétségbeesem,hogy nekem nem jön össze a baba!Nos előtte nem gondoltam volna,hogy majd ilyen nehéz lesz!(Ja és ha nem érek rá Netezni nem stresszelek a babán!)

Ti hogy vagytok ezzel????Vagy ha nem próbáljátok ki!!!

2010. ápr. 25. 12:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem is nehezemre esik, ha nem ülhetek ide, pedig jobb lenne nem itt lógni állandóan. Már mindennel tisztában vagyok azt hiszem a baba mégsem jön.
2010. ápr. 25. 13:45
 2/16 eszo ***** válasza:

Szia!

Hát szerintem sokan így vagyunk ezzel..csak olvasgatunk minden féléről különböző oldalakon..de hozzáteszem van ahol szakértők válaszolnak a kérdéseinkre..itt meg inkább a többiek tapasztalatait olvashatjuk el...ez is hasznos!

Nem lenne szabad állandóan a babán járni az eszünknek..mégis..annyira szeretnénk már, hogy nem tudunk másra gondolni..és igen emiatt stresszelünk is, ami lehet, hogy nem tesz túl jót..

Szóval mindenkinek üzenem, hogy kitartás, és egyszer úgyis összejön!!!

Egy szintén próbálkozó :-)))

2010. ápr. 25. 13:58
 3/16 A kérdező kommentje:

De sokan válaszoltatok...!!

Na mindegy!

Nekem ez a véleményem és szerettem volna tudni másét is!

Én úgy gondolom mindent a természetre bízok egy jó darabig és majd meglátom mit szánt nekem a sors...!!!

2010. ápr. 29. 15:38
 4/16 anonim ***** válasza:
Hát..egy tudományos válasz. Igenis van abban igazság, hogy a stressz és a görcsölés miatt nem jön össze a baba. Hiszen a tüszőrepedés elmaradásáért a legtöbb esetben a magas prolaktin szint a felelős. Mivel a prolaktin stresszhormon....azt hiszem nem kell tovább magyaráznom. Nálam is ez a helyzet, szerencsére ezt meg lehet oldani egy tüszőrepesztő injekcióval. Majd meglátjuk. Sok sikert!
2010. ápr. 29. 15:55
 5/16 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Én is nagyon szeretem ezt az oldalt és sokat is olvasgatok itt, de nem rég kezdtem csak. Novemberben ment el egy 20 hetes magzatom, gondolom már olvastátok ezzel kapcsolatos kérdéseimet és akkor keveredtem ide, addig csak a terhesség és baba oldalakat bújtam. Soha nem gondoltam és teljesen el is vagyok hűlve a mai napig is, hogy mennyi gond és hiába való várakozás van ezen az oldalon. Még szeretnék babát, de már én is rágörcsölök ha itt olvasgatok, mégis nagyon jó érzés, hogy itt ennyien össze tarunk.
2010. ápr. 29. 17:35
 6/16 anonim ***** válasza:

15.55 válaszoló nem jól tudod, mert a prolaktin igaz, hogy stresszhormon, de nem a tüszőrepedés marad el miatta, hanem a peteérés. Tehát a tüszőrepesztőinjekció semmit nem használ, mert nem érik pete sem. :(

A kérdezőnek igaza van, tényleg az oldal olvasgatása miatt is rágörcsölünk a témára. DE sajna én már függő lettem. :)

2010. ápr. 30. 06:13
 7/16 anonim ***** válasza:

Nagyon sokan akkor esnek teherbe, amikor már nem stresszelnek rajta, nem olvasnak róla, kicsit megfeledkeznek a dologról. Pl: egész hónapban semmi odafigyelés, semmi cikluskövetés, csak szeretkezés minden kényszer nélkül.

És nagyon fontos a vonzás törvénye, hogy csak pozitív dolgokra gondolni.:)

2010. ápr. 30. 08:08
 8/16 anonim ***** válasza:
En is így voltam vele. Allandoan ezt az oldalt olvastam, és be voltam stresszelve, hogy nekem már nem lehet gyerekem. Feladtam a dolgot és most úgy néz ki, hogy sikerult a baba (még a márodik csík halvány, de mind a két teszten ott van). Mással elfoglaltam magamnak. Nem számoltam semmit, nem mértem semmit. kb. 8 hónapja próbálkozunk. Sok sikert mindenkinek!
2010. ápr. 30. 15:14
 9/16 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszolóm!Gratulálok a babához!!

Édesek vagyok,hogy ilyen sokan válaszoltatok!!

Na igen Én is gyakorikérdések.hu függő vagyok,de tényleg úgy érzem,hogy mikor nincs időm itt olvasgatni,sopánkodni baba után,nem stresszelek annyit!Gondolom ezzel nem csak Én vagyok így!!!

TI MINDANNYIAN PRÓBÁLKOZTOK??????

2010. ápr. 30. 20:38
 10/16 anonim ***** válasza:
Nekem anno nagyon nehezen sikerült a baba (most 3 éves),de nem ismertem ezt a sok praktikát,ami itt megy.A ciklusomat azonban figyeltem,időzített együttléteink voltak majd 4 éven keresztül,és semmi.Aztán egyik hónapban költözködés,rendezkedés,és már csak a 10!!!!! nap késésre figyeltem fel!Persze hogy babát vártam:)))Akkor először nem görcsöltem,nem figyeltem rá.És sikerült.Most megint 2 éve nem jön a tesó,de már van netem,így itt már úgy "kiokosodtam",hogy akár szülésznő is lehetnék:)))Na jó ez poén,de tényleg mindent tudok már a ciklusról,a teherbeesésről,annyi mindent,amennyit egy átlag nőnek szerintem nem kéne,még a fele is sok lenne.Szóval lehet hanyagolnom kéne az oldalt,és talán megint költözni?
2010. ápr. 30. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!