Van aki ebben a hónapban kezdi a próbálkozást? Izgulunk együtt?
Figyelt kérdés
Második babát szeretnénk, jövő héttől "élesben" megy a menet.
És ti?
2016. okt. 2. 21:56
31/43 anonim válasza:
Sziasztok csatlakoznek en is. Mi mar regota harcolunk a kistesoert :) 29-re nem várom :)
32/43 anonim válasza:
Sziasztok! Mi is most próbálkozunk először. Femibiont szedem 10 napja, akkor hagytam abba a fogamzásgátlót. Elvileg 5-dike körül lesz ovu, de azért előbb is próbálkozunk, mert még nemtudom milyen lesz a ciklusom. Jó tudni h ennyien vahyunk :) Szoritok mindenkinek! :D
34/43 anonim válasza:
Elso vagyok.Hu en nagyon izgulok.Holnapra nem varom :)
35/43 anonim válasza:
#7-és vagyok, Femibiont szedtem, meg 2 naponta E vitamint. Férjem naponta E vitamint. De lehet amúgy is összejött volna, mert csak a 2. probalkozos hónapunk.
36/43 anonim válasza:
Kivel mi van?Lettek pozi tesztek?
37/43 A kérdező kommentje:
Hát nálunk sajnos nem jött össze, de nem csüggedünk. Gratulálok pozi teszthez!
2016. nov. 2. 21:42
38/43 anonim válasza:
Elso vagyok.Nekunk se :/,de meg nem jott meg es vannak utalo jelek.Ma reggel tesztelek ujra hatha pozi lesz :)
Ne csuggedjen senki,majd masodikra osszejon :)
39/43 anonim válasza:
Most még nekünk sem. A mensim se jött még meg a gyógyszer abbahagyása óta. Szóval fogalmam sincs hogy állok éppen.. Csináltam 2 tesztet egy hét kihagyassal, sajnos negatív.#32-es vok.
40/43 anonim válasza:
29-es vagyok. Sziasztok! Október végén összejött. Voltam dokinàl :) 7 hetes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!