Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki ebben a hónapban...

Van aki ebben a hónapban kezdi a próbálkozást? Izgulunk együtt?

Figyelt kérdés

Második babát szeretnénk, jövő héttől "élesben" megy a menet.

És ti?

2016. okt. 2. 21:56
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, Gravidát szedek, meg még pluszba folsavat. Van egy rakat hormonproblémám, de optimista vagyok, remélem már rendben vagyok és gyorsan összejön. :)

Évekig hőmérőztem, de most leraktam, nem akarok már az első hónapban görcsölni azon, hogy alakul a hőm, volt-e vajon ovum.

2016. okt. 3. 15:13
 12/43 anonim ***** válasza:

Én sem azeretnék rágörcsölni, de muszáj mérnem a hőmet hogy tudjam mikor van ovum. :/

Milyen hormonproblémáid vannak?

9-es voltam

2016. okt. 3. 16:22
 13/43 anonim ***** válasza:
Mi is ebben a hónapban kezdtük élesben, első baba. Én egy picit már előrébb vagyok, csütörtökre nem várom. Az utolsó pár nap hosszabb, mint az egész ciklus :) Lehet, hogy holnap ellövök egy tesztet, ha már nem bírok magammal.
2016. okt. 3. 19:30
 14/43 anonim ***** válasza:
Jajj bocsánat közben október lett :P
2016. okt. 3. 19:31
 15/43 anonim ***** válasza:
Csatlakozom. Mi 2 hete próbálkozunk. Első baba lesz. Gravidát kezdtem el szedni, körülbelül 1 hónapja. Sok sikert mindenkinek!
2016. okt. 3. 20:41
 16/43 anonim ***** válasza:

12-es!

Elég összetett, 19 éves kiderült a hipofízis adenóma, az azóta kezelve van (még idén 26 leszek), de azóta soha nem volt normális ciklusom. Aztán azóta kiderült az IR és Pm-alulműködés is, 1 éve kezelve van minden, de még mindig nem oké valami. Hőgörbe szerint 16 naposak a luteálisaim, de a progi szintem a béka feneke alatt van (vagyis volt még legutóbb). Progit meg nem tudok szedni, mert egyszerűen ahogy elkezdem szedi, elkezdek vérezni... így viszont, mivel az ösztrogén meg magas, nagyon vastag lesz a nyálkahártya a ciklus végére, ami miatt meg elhúzódó (12 napos) vérzéseim vannak. Nagyon tömören ennyi. A nődoki szerint nem biztos, hogy alkalmas a nyálkahártya a beágyazódásra.

De én tényleg bizakodó vagyok, hogy talán összejöhet spontán. :)

És ma olyan 4 év után ismét tojásfehérje-szerű volt a nyákom. :)

2016. okt. 3. 22:47
 17/43 A kérdező kommentje:

Jujj de jó, mennyien válaszoltatok. Akkor vagyunk páran.

Én nem szedek vitamint, bár a folsavon gondolkozom. Egyelőre ciklust sem szeretném figyelni, majd meglátjuk. A fiunk az első alkalommal összejött, amikor nem védekeztünk, remélem most is ilyen szerencsések leszünk.

2016. okt. 4. 07:11
 18/43 anonim ***** válasza:
Sziasztok! :) Mi 1,5 próbálkozunk, eddig sikertelenül, de most kezdem el szedni a trimeszter vitamint, valaki tud róla valamit? Szedi valaki? Olvastam semlegest és pozitívat is. Én pozitívan állok a dolgokhoz, hiszek benne, remélem rövid időn belül kopogtat a plusszos teszt a rengeteg negatív után :) 24L
2016. okt. 5. 10:52
 19/43 anonim ***** válasza:
Bocsi előző vagyok, lemaradt az "év" szó
2016. okt. 5. 10:54
 20/43 A kérdező kommentje:

Sziasztok,

Hogy álltok? Mikorra nem várjátok?

Nekünk eddig 3x sikerült együtt lenni, 30-ra nem várom.

2016. okt. 12. 11:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!