Van aki ebben a hónapban kezdi a próbálkozást? Izgulunk együtt?
Második babát szeretnénk, jövő héttől "élesben" megy a menet.
És ti?
Utolsó vagyok, Gravidát szedek, meg még pluszba folsavat. Van egy rakat hormonproblémám, de optimista vagyok, remélem már rendben vagyok és gyorsan összejön. :)
Évekig hőmérőztem, de most leraktam, nem akarok már az első hónapban görcsölni azon, hogy alakul a hőm, volt-e vajon ovum.
Én sem azeretnék rágörcsölni, de muszáj mérnem a hőmet hogy tudjam mikor van ovum. :/
Milyen hormonproblémáid vannak?
9-es voltam
12-es!
Elég összetett, 19 éves kiderült a hipofízis adenóma, az azóta kezelve van (még idén 26 leszek), de azóta soha nem volt normális ciklusom. Aztán azóta kiderült az IR és Pm-alulműködés is, 1 éve kezelve van minden, de még mindig nem oké valami. Hőgörbe szerint 16 naposak a luteálisaim, de a progi szintem a béka feneke alatt van (vagyis volt még legutóbb). Progit meg nem tudok szedni, mert egyszerűen ahogy elkezdem szedi, elkezdek vérezni... így viszont, mivel az ösztrogén meg magas, nagyon vastag lesz a nyálkahártya a ciklus végére, ami miatt meg elhúzódó (12 napos) vérzéseim vannak. Nagyon tömören ennyi. A nődoki szerint nem biztos, hogy alkalmas a nyálkahártya a beágyazódásra.
De én tényleg bizakodó vagyok, hogy talán összejöhet spontán. :)
És ma olyan 4 év után ismét tojásfehérje-szerű volt a nyákom. :)
Jujj de jó, mennyien válaszoltatok. Akkor vagyunk páran.
Én nem szedek vitamint, bár a folsavon gondolkozom. Egyelőre ciklust sem szeretném figyelni, majd meglátjuk. A fiunk az első alkalommal összejött, amikor nem védekeztünk, remélem most is ilyen szerencsések leszünk.
Sziasztok,
Hogy álltok? Mikorra nem várjátok?
Nekünk eddig 3x sikerült együtt lenni, 30-ra nem várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!