11 dpon tudom korai tesztelni, de egy gyogyszer miatt muszaj voltam. Vajon ez halvany pozi vagy csak száradasi csik? (
Meghato volt olvasni. 😢
Drukkolok neked kedves kérdező!
Nekem 1 napja késik, a déli vizeletből 2 nega, csak egy vékony kék csík van nem vastag. Az viszonylag hamar előjött, de nem vaszagodott be. Szerintem csak száradási csík. Mellette barnázok amit soha de doha nem szoktam. Igaz csak a WC papiron hagy nyomot annyira kevés.
Mi a mensi előtt 1 héttel voltunk együtt védekezés nélkül. Lehet későn fogant baba? Annyira izgulok, lehet ciszta is.... 😢
Kedves 71es!
Siman lehet hogy kesobb fogant, nekem most ugy volt hogy 9.dpon halvany pozitiv xepil. ( este) aztan 5negativ. -nemvart elott 2nappal is pedig a predictor es az xepil nem szokott hazudni- aztan kesett 2 napot es xepil pozi. Pedig termekeny nyak alapjan tudom mikor volt ovum es ugy jott ossze hogy CSAK akkor voltunk egyutt szoval... de a méretei szerint kb 3 nappal kesobb fogant..
Drukkolok! Irj majd
Szia 9dpos!
Gratulálok! Igy repul az ido?! :o
Minikém mar 1 cm, szep szivhanggal persze aggodom minden hulyesegen...pl ha fel napig nincs tunet... de probalok optimista lenni. Igazabol kene itthonra egy ultrahang es akkor lehet megnyugodnék...:D
A kislányom már másfél éves nagylany és nagyon cuki 😍
Érdemes volt érte küzdeni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!