Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 11 dpon tudom korai tesztelni,...

11 dpon tudom korai tesztelni, de egy gyogyszer miatt muszaj voltam. Vajon ez halvany pozi vagy csak száradasi csik? (

Figyelt kérdés
Tudom bizonyos ido utan nem szamit, de hivtak telon es kb 20 percig nem neztem ra. (X-Epil)

2016. szept. 30. 10:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 Ginger Mama ***** válasza:
100%

Meghato volt olvasni. 😢

Drukkolok neked kedves kérdező!

Nekem 1 napja késik, a déli vizeletből 2 nega, csak egy vékony kék csík van nem vastag. Az viszonylag hamar előjött, de nem vaszagodott be. Szerintem csak száradási csík. Mellette barnázok amit soha de doha nem szoktam. Igaz csak a WC papiron hagy nyomot annyira kevés.

Mi a mensi előtt 1 héttel voltunk együtt védekezés nélkül. Lehet későn fogant baba? Annyira izgulok, lehet ciszta is.... 😢

2018. ápr. 17. 18:37
 72/77 anonim ***** válasza:
100%
Szia! A "9dpos" vagyok. Én azóta 25 hetes kismama vagyok, sajnos nem probléma mentes a terhességem, de a babával minden rendben! :) Csak velem nem. Gratulálok!! Hogy vagy??
2018. ápr. 17. 18:42
 73/77 A kérdező kommentje:

Kedves 71es!

Siman lehet hogy kesobb fogant, nekem most ugy volt hogy 9.dpon halvany pozitiv xepil. ( este) aztan 5negativ. -nemvart elott 2nappal is pedig a predictor es az xepil nem szokott hazudni- aztan kesett 2 napot es xepil pozi. Pedig termekeny nyak alapjan tudom mikor volt ovum es ugy jott ossze hogy CSAK akkor voltunk egyutt szoval... de a méretei szerint kb 3 nappal kesobb fogant..

Drukkolok! Irj majd

2018. ápr. 20. 21:53
 74/77 A kérdező kommentje:

Szia 9dpos!

Gratulálok! Igy repul az ido?! :o

Minikém mar 1 cm, szep szivhanggal persze aggodom minden hulyesegen...pl ha fel napig nincs tunet... de probalok optimista lenni. Igazabol kene itthonra egy ultrahang es akkor lehet megnyugodnék...:D

2018. ápr. 20. 21:56
 75/77 anonim ***** válasza:
Mi újság azóta kérdező?
2020. márc. 23. 11:57
 76/77 A kérdező kommentje:

A kislányom már másfél éves nagylany és nagyon cuki 😍

Érdemes volt érte küzdeni

2020. máj. 19. 21:57
 77/77 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Most találtam ide. Úgy örülök hogy happy end lett a vége ❤️
2021. nov. 26. 16:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!