11 dpon tudom korai tesztelni, de egy gyogyszer miatt muszaj voltam. Vajon ez halvany pozi vagy csak száradasi csik? (
Most leptem be azota ne haragudjatok...
viszonylag problema mentes terhesseg utan a kiirt datum elott 3 nappal Angyalka lett a Kislanyom. Koldokzsinor baleset.
Azota 2 honap telt el. Hianyzik es faj. De probalunk erosek lenni a ferjemmel es minel elobb szeretnenk tesot. :(
Koszonjuk...
Ezt igazabol nem lehet feldolgozni ( sokan ugy fogalmaznak tul kell lepni. Attol kiborulok mindig) csak elfogadni lehet es arra emlekezni milyen jo volt a 9honap a Picilányommal.es hogy Apukaja milyen jo Apa.
Nehez nagyon de probalunk elore nezni es varjuk hogy Gyönyörűm küldje a tesót...es hátha... ez az elso probalkozos honap.
Holnap leszek a 11dpo-n... bizonytalan xepilt sikerult megint produkalnom. Tudom korai...de megnyugtat...
Majd megírom mi a helyzet.
Egyre erősődik a masodik csík :)
Holnaputanra nem varom. Te hogy vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!