11 dpon tudom korai tesztelni, de egy gyogyszer miatt muszaj voltam. Vajon ez halvany pozi vagy csak száradasi csik? (
Én vagyok aki a 9dpos volt. Utólag kiderült, hogy akkor nem jókor voltunk együtt. Pont akkor nem, mikor kellett volna! :D Most láttam csak, hogy írtál.
Most még csak a 3 dpon vagyok. Már várom, hogy tesztelhessek! :)
Drukkolok:)
Az elmult par napban 99% ban jol voltam de utrogestan mellett is 1x-2x volt ( tenyleg) pici rozsaszin folyas. Mondjuk penteken volt rakszuresem is. Doktorno 100% ra mondta hogy nem veszelyes a babara. Viszont emiatt is " pecsetelhetek. "
Gondolok rátok! Minden rendben lesz!
Nekem most elég jól alakul a hőm, izguloook! :)
Sajnos nem maradt velunk..
Penteken volt szivhang ma mar nem
Nagyon-nagyon sajnálom!! :( Tényleg nem tudom mit mondhatnék! Nekem is volt egy vetélésem 6 hetesen. Tudom, hogy borzasztó, hát még most neked a sok rossz után!
De hidd el, lesz majd babátok! Most egy kicsit pihenned kell, és meggyászolni a babákat, de sikerülni fog majd!!! Nagyon sajnállak.. :( És így ismeretlenül is melletted vagyok, tudom hülyén hangzik. Sok-sok ölelést küldök neked!!! :(
Nagyon koszonom!
Majd megirom ha osszejon a baba.
Hogy vagy "9 dpo-s"? Van azota valami hír?
Nekem 4napja kesik. Szep pozitivak a tesztek. Még draga digitalisat is vettem hogy tuti legyen. :) picit aggodom hogy minden rendben legyen. De pont mikor feladtam volna akkor jott :) - szabadnapokon pihenek ezerrel, magnezium +utrogestan +elevit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!