11 dpon tudom korai tesztelni, de egy gyogyszer miatt muszaj voltam. Vajon ez halvany pozi vagy csak száradasi csik? (
Annyira kedvesek vagytok!
Baratomnak az elso tesztnel elmondtam kellett neki 2 nap hogy leessen neki :)))) de tegnap este mar egyszer ugy fogalmazott "ti". Kerdeztem kik? Hat te es a gyerek:)
Nem birtam varni egy napot :) de erosodik:)))) a kek az xepil a zold a onestep
Lanyok a doki telefonban megijesztett:/
Bar gondolom a rutin resze hogy ki kell zarni a mehenkivulit. 2 het milva menjek hozzá de ha nagyon aggodom akkor 1 het mulva, ha rosszul vagyok akkor azonnal. Nincs semmi verzes. A hasam fajdogal de nem veszes.ez a rutin resze?
Sziaszok! Ma voltam 0. Uh-n tudom koran de aggodtam ( lebetegedtem, meg sok volt a stressz) ott van pottomke, egyelore csak petezsak.2 het mulva megyek ujra.
Most 23 dpon vagyok.
Drukkoljatok hogy minden jo legyen:)
A tunetek kinoznak, de ugy vagyok vele ő meger annyit... Apa' meg orul mert 20 cmt nott a mellbosegem ( mondjuk volt hova...:D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!