Tényleg ki tudjuk magunknak is tapintani ha baba van?
Persze, úgy a 16-17. hét környékén... Sőt, egyes tapasztalt személyek első ránézésre is meg tudják állapítani. 30. hét után már kezdők is sikerrel járhatnak!
:) :) :)
Gondolom az első időszakban való megállapításra gondolsz :)
Hááátt....a dokik ki tudják mert tudják mit keressenek, hol és főleg hogy milyen óvatosan nehogy kárt okozzanak. De azért otthonra nem ajánlott ez a vizsgálódás, az tuti 100% :)
Az első időben, amikor még abban sem vagy biztos, hogy terhes vagy-e, legfeljebb egy tapasztalt, gyakorlott orvos tudja megküléönböztetni a nolmál méhet a valószínűleg terhes méhtől HASFALON KERESZTÜL, tapintás útján. És még ő sem lehet biztos benne ennyi után. Hát még te, aki azt se tudod, mit keress, mit nézz...
Ha nem vagy biztos benne, hogy terhes vagy-e, akkor a vérzés kimaradása után csinálj meg egy terhestesztet. Erre való, erre találták fel.
Nem ertem miert mondjak egy csomoan hogy a penisztol mennyi fertozest lehet elkapni. Az en parom mindig megfurdik vagy legalabb megmossa a peniszet mielott akarmi is lenne. En azt hittem ez masoknal is termeszetes. :S
Amugy en sem nyulkalnek magamban az tuti... Kapsz egy szep kis mehszaj sebet aztan meg is van a baj. Es nem 100% a doki sem amikor kitapogatja, nekem 2 honapja azt mondta hogy tapintasra tuti van baba, aztan utana megultrahangozott, es nem volt semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!