Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek a méhszájvizsgálat...

Szerintetek a méhszájvizsgálatnak magunknak van értelme? Tényleg igaz, ha baba van, alig elérhető a méhszáj, na mensi akkor könnyen elérhető?

Figyelt kérdés
2009. szept. 22. 12:48
 1/2 anonim ***** válasza:
69%

Én senkit nem szeretnék megsérteni, de azért ezt a vizsgálatot szerintem mégis egy orvos végezze el.

Elhiszem, hogy sok nő nagyon szeretne babát,-köztük én is-, de, hogy ezért magamat vizsgálgassam.

Én nem látom értelmét, másképp is meglehet tudni, ha sikerült a baba!

2009. szept. 22. 13:29
 2/2 anonim ***** válasza:
5+5 hetes babás vagyok. Múlt héten, amikor nyomtam a kúpot úgy éreztem lent van a méhszáj és kinyílt. Pánikba rohantunk az orvoshoz, sírva mondtam neki, hogy kinyílt a méhszájam és úristen mi lesz most. Megultrahangozott, majd odaadta az első képet a babánkról. Ennyit a nyitott méhszájról... Azt mondta, minden a legnagyobb rendben van.
2009. szept. 22. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!