Minden esetben fent van a méhszáj a nem várt előtt? (ha baba van)
ezek szerint neked úgy volt?
tapasztalatokat szeretnék.
terhes vagyok de nem nyulkálok mert félek h elkapnék vmit de gondolkodj logukusan. fent kell és zártnak kell h legyen h védje a kicsit.
4+3km
sok boldogságot
logikusan így van, de terhesgörbéket nézegettem, azokon nem mindig volt így.
nekem még sok idő van a nem vártig, nem azért kérdezem, hogy reményt adjatok, hanem, mert tényleg érdekel.
ha így lenne, hogy minden esetben fönt van, akkor orvos már a 4 hetes terhességet is ki tudná tapintani. itt van a zavar, szerintem. ezért nem vagyok biztos benne, hogy így van (holott én is ezt olvastam)
de a könyvek mellett, most érdekelne az igazság.
szóval, tapasztalat?
végre valaki, köszönöm. :)
konklúzió: mi hiába szeretnénk, nem fogjuk tudni megállapítani, hogy mi a helyzet, sajnos. pedig jó lenne már akár nem várt előtt tudni
segít. mert újat tudtam meg. :)
a babatervezok-ön pont azt írja, hogy kemény a méhszáj. ezek szerint a tudomány is tele van ellentmondásokkal.
egyébként honnan linkelted? vagy könyvből írtad ki?
És igen, tele van ellentmondással a tudomány. Ha csak a peteérést és annak körülményeit nézed, ott sem tudnak megegyezni...
A tapasztalatom a könyvet támasztja alá, mert nekem puha volt és középen, a nyitottságát nem néztem, de bő krémes folyásom volt. Ez sem jelent egyébként semmit, mert menzi előtt szokott lenni máskor is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!