Minden esetben fent van a méhszáj a nem várt előtt? (ha baba van)
igen. menzesz előtt pont ilyen.
de épp ma állapítottam meg a hőmérőzésről, hogy abból se lehet sokszor tudni, hogy lesz-e belőle baba.
egyetlen biztos pont a teszt. de én nem vagyok az a korán tesztelős fajta, inkább kivárom, mi lesz. csak addig ki vagyok az idegtől, meg a bizonytalanságtól.
nekem is. azt hiszem a napokban válaszoltuk valakinek a kérdésére mindketten ezt :)
de az ellenkezőjét is sokat láttam, hogy még esik is a hője, ugyanolyan mint a korábbi nem babás görbéje és leesett az állam, amikor írja, hogy + a tesztje
Olyan terhesgörbét is láttam, ahol a ciklus második felében többször is lement a hője, (elég sokáig mérte, még terhesen is), Volt olyan is, amikor a cover line alá ment a hő.
Csak sajna nem tudom belinkelni, mert a belinkelt görbék egy idő után nem láthatók.
hanyadik babát tervezitek? mióta várjátok? az első gyorsan összejött?
bocs a sok kérdésért, csak gondoltam, ha már partnerre találtam benned, akkor megérdeklődöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!