Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az adókártyát is kiküldik a...

Az adókártyát is kiküldik a baba születése után vagy azt magunknak kell intézni?

Figyelt kérdés
ja,és mi nem kaptunk a babakötvény mellé adószámot(illetve nem is tudom hogy a babakötvény az az általános papír amin le van irva mi is az a babakötvény?)Ti is ilyet kaptatok?És mi van azoknak a gyerekeknek az adószámával akik a kötvényes cucc előtt születtek?Köszi ha felvilágosítotok.
2009. aug. 12. 19:28
 1/4 anonim ***** válasza:
A baba kötvényes dolgot nem tudom mert 6 éve még nem volt. Én úgy tudom, hogy a kötvény előtti időkben is minden babának generáltak adószámot, de azt nem küldték ki automatikusan. Ha valamilyen ok miatt kellett a gyerek adószáma akkor be kellett menni az APEH-ba és kérni.
2009. aug. 12. 19:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia!Az adókártyát kiküldik amikor megszületett a babád úgy két hónapos korában.a babakötvényt úgyszint.Utána te intézhetet ha banknál szeretnéd elhelyezni!de benn is hagyhatod az államkincstárnál akkor viszont semmi teendőd sincs.
2009. aug. 12. 20:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekünk adókártyát nem küldtek. Viszont az államkincstáros papíron amit a babakötvény miatt küldenek azon rajta van az adószám.
2009. aug. 12. 20:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk se küldték ki az adókártyát, csak egy papírt, hogy mi a gyerek adószáma. Az adókártya csak akkor kell, ha bankhoz át akarod vinni a babakötvényt.

2009. aug. 13. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!