Megtartanátok a babát vagy inkább elvetetnétek titokban?
Már van egy nyolc hónapos gyerekünk. Az elmúlt időben háromszor "csaltam" meg a páromat, de megszakítással védekeztünk. Pár napja késik és félek, hogy terhes vagyok. De kitől???
Amúgy párom szeretne mégegy gyereket. Mit tegyek?
Vetesd el, cuccolj össze, és lépj le. A férjed olyan nőt érdemel, aki tiszteli, és szereti. Ezt te nem tudod neki megadi (a mellékelt ábra szerint). Ez az egy gyerek is sok volt ebbe a kapcsolatba, nemhogy még egy.
Mondd el a ferjednek az igazat, egyből nem fog akarni még egy gyereket. Legalábbis tőled nem.
Ohhh értem. Tehát ha a férjed 10 percre beteszi valakinek, akkor valójában nem is csalt meg? Vagy nála más szabályok érvényesek?
Van egy 8 hónapos gyereked, párod valószínűleg szeret, hiszen még egy babát szeretett volna tőled, erre te félremész úgy, hogy semmi érzelem nincs. Remélem legalább megérte, bár szerintem nem.
A tanácsom az, hogy add be a válópert, hogy a férjed legalább találhasson valakit, aki megbecsüli. Te pedig mond meg a szeretődnek, hogy apuka lesz.
Tíz percnél nem tartott tovább??? Hát akkor anyukám még csak meg sem érte,mert hogy tíz perc alatt nem lehet jót bszni,az is biztos!
Amúgy a 8 hónapos gyereked merre volt miközben téged újratöltöttek??
Én nem tudnék egy gyereket megölni a saját f***ságaim miatt. Állj a párod elé, mond el, hogy bocsi félreb***tam, terhes vagyok.
De mindenek elött csinálj egy tesztet, ha az pozitiv akkor aggodj. Ha nem pozitiv akkor pedig tedd össze a két kezed, és vagy hagyd el a párod, ha mással is szeretnél szexuális kapcsolatot létesíteni, vagy maradj mellette, de akkor ne csald meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!