Nehéz kérdés lesz. Mit tennétek, ha egy szexuális erőszak során teherbe esnétek? Megtartanátok a magzatot? Férjek (élettársak, párok) véleményére is kíváncsi volnék, hogyan viszonyulnának a dologhoz!
Figyelt kérdés
2016. jún. 3. 21:28
1/51 anonim válasza:
Nem.
Egyébként a szigorúbb abortusztörvényű országokban is ez kivételt jelent a szabályok alól. (Kivéve, ahol teljes tilalom van, ott még az anya életét veszélyeztető terhességet sem szakítják meg.)
2/51 anonim válasza:
Magzati korban már igen, de valószínűleg embrionális állapotában venném észre a terhességet (pontos a ciklusom), szóval akkor nem.
3/51 anonim válasza:
Nyilván nem tudnám megtartani és kihordani egy olyan babát aki erőszakból fogant. Hiába nem tehet arról a baba hogy Ő megfogant. De testileg, lelkileg és szellemileg nem tudnám kihordani megszülni. De ha mégis megszülném akkor biztos hogy örökbe adnám mert egyszerűen nem tudnék ránézni. Sajnos a választ Nem.
4/51 anonim válasza:
72 órás tabit vennék be,az esélyt sem hagynám meg..
5/51 anonim válasza:
Még babaként rágondolni sem tudnék, így biztosan nem tartanám meg.
6/51 anonim válasza:
Biztos hogy nem!
Egyébként is nagyon nehéz lehet feldolgozni egy ilyen szörnyűséget, de hogy minden nap mikor meglátom a pocakom az, aztán meg a babát újra emlékeztek rá......
Már a gondolattól is kiráz a hideg!
7/51 anonim válasza:
Ha ez csak elméleti kérdés, akkor az első ami eszembe jutna az az esemény utáni tabletta. Ha valós probléma, akkor ebbe most nem tudom beleképzelni magamat tehát nem foglalnék állást.
8/51 anonim válasza:
Biztos hogy nem
Nagyon maximum az hogy ki hordom es örökbe adom !!
9/51 anonim válasza:
Férfi vagyok, alapájraton abortusz ellenes, de ez esetben teljesen megérteném az elvetetést, bár nem is tudom elképzelni, hogy valaki egy ilyen után nem venne be esemény utánit.
10/51 anonim válasza:
Elvetetném, ez nekem nem is kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!