Nehéz kérdés lesz. Mit tennétek, ha egy szexuális erőszak során teherbe esnétek? Megtartanátok a magzatot? Férjek (élettársak, párok) véleményére is kíváncsi volnék, hogyan viszonyulnának a dologhoz!
nincs az a pénz hogy el vetessem!!!!
arról hogy az apja mit tett arról egy ártatlan baba nem tehet!! én voltam szexuális zaklatás áldozata de ha teherbe estem volna soha nem vetettem volna el ugyanis ő egy darab lett volna belőlem és nevelés kérdése hogy milyen lesz az a gyerek nem pedig a felmenőké. ha egy ilyen ember együtt tud élni azzal a tettel hogy egy ártatlan apro gondolkozó dobogó szivü lényt lemészároltasson egy nőgyógyásszal akkor hajrá! de gondolja végig az illető hogy lehet hogy soha nem lesz másik gyereke és hogy egy ártatlan élet szárad a lelkén. még azt is jobban meg értem aki örökbe adja de hogy el pusztitani...hát ezzel nem értek egyet. én benne voltam ebben. tudom milyen szexuális zaklatás álldozatának lenni. de semmi nem ér fel azzal a tudattal hogy egy apro szivecskét hordasz a szíved alatt. azzal hogy érzed az első rugásait. az első lépések okozta örömmel. az első szavakkal. és különösen azzal amikor először mondja azt hogy anyu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!