Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek? Lehet baba vagy...

Szerintetek? Lehet baba vagy felejtsem el?

Figyelt kérdés
Sziasztok.3 nap van a nemvártig.2 napja erős hányingerrel küzdök,rossz közérzet,hányásközeli állapot,alhasi fájdalom,mindjárt megjön érzés.Ilyen még nem volt.Lehet hogy kerülget valami,vagy elrontottam a gyomrom...és tudom,hogy ez mèg barmi lehet.Jövőhéten kezdjük a lombikot,és maga lenne a csoda :)
2016. szept. 19. 23:15
 1/10 anonim ***** válasza:
55%
Hat passz. Akar meg terhes is lehetsz. Mindenesetre drukkolok nagyon!
2016. szept. 19. 23:29
 2/10 anonim ***** válasza:
60%
A terhesség első jele az elmaradt menstruáció. Lehetsz terhes, de a tüneteid attól függetlenek.
2016. szept. 20. 03:58
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy válaszoltatok :)
2016. szept. 20. 04:19
 4/10 anonim ***** válasza:
Ne felejtsd el! :)
2016. szept. 20. 04:28
 5/10 anonim ***** válasza:
Drukkolok neked. Bár ha terhes vagy akkor kB 6-7 hetes lehetsz a tüneteidet nézve.. Mert elég korai. Remélem baba
2016. szept. 20. 04:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A tünetek nagy valószínűséggel nem egy esetleges terhesség miatt vannak, mivel túl korai lenne még, viszont ez nem azt jelenti, hogy nem lehetsz terhes! Szorítok Neked, hogy megtörténjen a csoda! :)
2016. szept. 20. 08:19
 7/10 anonim ***** válasza:

Megint jön majd a lepontozas, de nekem igenis volt émelygés és szagérzékenység a nemvárt előtt, igaz, elég korai ovubol.

Viszont a tesztem is pozitív lett a nemvárt előtt két nappal, es nem az a fajta pozitív, amiket ide szoktak feltölteni :)) Facelle vizeletsugaras.

Én holnap lőnék egy tesztet a helyedben. Hátha.

Írd meg majd, mi lett. Szeretek hinni a csodàkban!

2016. szept. 20. 08:41
 8/10 A kérdező kommentje:
Rendben.Mindenkèpp csinálok egy tesztet :)
2016. szept. 20. 12:59
 9/10 A kérdező kommentje:
Teszt negatív,sőt ma meg is jött !Köszönöm azért hogy válaszoltatok.De nem adom fel...nem bánkódom...jövőhéten kezdjük a lombikot.Üdv.nektek
2016. szept. 22. 17:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Sajnálom és sok sikert kívánok!
2016. szept. 22. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!