Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet baba? Bizakodhatok vagy...

Lehet baba? Bizakodhatok vagy inkább felejtsem el?

Figyelt kérdés

Az utolsó menstruációm 09.02-én volt,de nem olyan volt mint amilyen szokott lenni.

Szerdán megjött,csütörtökön elmúlt majd pénteken megint megjött majd megint elmúlt aztán ki maradt két nap és megint megjött utána pár napig barnáztam.

Első nap szokásos mennyiségű volt,de utána nagyon kevés volt.

Voltam nem rég dokinál aki meg vizsgált UH-val, de nem látott semmit.

Majd két hét múlva kell vissza mennem és akkor is megvizsgál UH-val.

Egyébként csináltam tesztet,de negatív lett.

Szerintetek?

Próbálom nem beleélni magam.

2015. szept. 24. 15:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem értem, mire alapozod a reményt? Mensi volt, ha nem is normál, de volt, a tesztek negatívak, a doki semmit nem látott. :((( Én hormonzavarra gondolnék, nagyon maximum.
2015. szept. 24. 15:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát, ne is éld bele magad!
2015. szept. 24. 15:47
 3/6 anonim ***** válasza:
De ez miért lenne terhesség? A terhességnek az a tünete, hogy nincs menstruáció (nagyon ritka az, amikor van és akkor is kevesebb az átlagosnál), te viszont menstruáltál. A teszt pedig már ennyi idő elteltével biztosan kimutatná, szóval ebben a ciklusodban szinte semmi esélye nincs a terhességnek.
2015. szept. 24. 15:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne éld bele magad, ennyi idő után már a teszt is kimutatná, manuális vizsgálattal is érezhető lenne, UH-n is látni lehetne.
2015. szept. 24. 16:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Te aztán tényleg egy küzdő típus lehetsz!
2015. szept. 24. 16:14
 6/6 anonim ***** válasza:

A megjött az azt jelenti, hogy piros volt? Ha igen, akkor az rendes menzesznek számít, a dokid sem látott megvastagodott méhnyálkahártyát (ami egyébként is kell a beágyazódáshoz, ha van menzesz, akkor a méhnyálkahártya leválik). Nem azt mondom, hogy soha nem fordult még elő példa arra, hogy valaki így is terhes lett, de akkor minimum a tesztnek mutatnia kellene, de azt írod, negatív.

Nálam is volt egyszer ilyen dilemma, csak én még száradási csíkos tesztet is kifogtam mellé, de nem volt baba.

Tudom, hogy milyen az, amikor nagyon szeretné az ember, drukkolok, hogy a következő hónap sikeres legyen!

2015. szept. 24. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!