Reménykedhetek hogy baba lesz, vagy felejtsem el, mert megfog jönni?
Figyelt kérdés
Nem rég irtam ide:
(elkezdtem a tabit,de nem védekeztünk kellő képpen,most vagyok a 7 nap szünetben ami kedden lejár)
De viszont ma délután,olyan furin fájt a hasam.Egyrészt megjön érzésem volt,mert alul fájt a hasam,de közbe a petefészkem is fájt picit nyilalt is,és mintha éreztem volna a méhem is.Ez most a mensim jele lenne? De azóta nem fáj,ez csak ma volt,egy rövid idejig.Ha szombat reggel tesztelek kifogja mutatni? Aki tapasztalt ilyet az irja meg létszi mitől van,mert nem tudom mi van már velem:S köszi
2008. júl. 3. 15:02
1/4 anonim válasza:
Szia!Mindkettő lehet, a terhesség korai tünetei hasonlóak mint amikor megjön.Ha csak kedden jár le még megjöhet, mikor én elkezdtem a gyógyszert, nekem a 7 napos szünet 3.napján jött meg előszörre.Te mit szeretnél?Szerintem 1 hét múlva tesztelj csak, az a tuti.Sok sikert!
2/4 A kérdező kommentje:
nem tudom melyik lenne jobb,de szeretném a babát meg nem is.
2008. júl. 3. 15:56
3/4 A kérdező kommentje:
örülnénk neki,mert akarjuk őt,és bizunk is benne.
2008. júl. 3. 15:57
4/4 anonim válasza:
Ha szeretnétek babát, akkor miért szedted be a fog. gátlót? Nem értelek!A kedd még nagyon messze van, bármikor megjöhet.Mikor én szedtem a bogyót, akkor mindig 3. napra megjött, miután abbahagytam a 21 szemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!